Πήρε μεταγραφή στην Τσεχία και ντεμπούταρε με το δεξί ο Κιόσε

Πέτρος Χαριζακλής15 Φεβρουαρίου 2020

Πριν από τρία καλοκαίρια, ο Κρίστι Κιόσε αποτέλεσε παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και συνέχισε την καριέρα του στη σλοβακική Ρουζόμπεροκ. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος είχε πάει δανεικός νωρίτερα στη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε και στη Ρουζόμπεροκ πήγε με μεταγραφή, με τον Δικέφαλο να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%, όπως είχε αποκαλύψει ο Αλβανός αμυντικός σε συνέντευξη στο Metrosport.gr.

Πλέον, ο Κιόσε έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του και μετά από 2,5 χρόνια στην Σλοβακία μετακόμισε σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Δεν πήγε όμως πολύ μακριά, στην γειτονική Τσεχία για λογαριασμό της Καρβινά, η οποία παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Μάλιστα, ο Κιόσε ανακοινώθηκε την Παρασκευή (14/2) και το Σάββατο έκανε το ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα της νέας του ομάδας, βοηθώντας τη να πάρει την πρώτη εντός έδρας νίκη στη χρονιά (2-0 επί της Ζλιν).

Αξίζει να σημειωθεί πως από το ποσό που έδωσε η Καρβινά στη Ρουζόμπεροκ για την μεταγραφή, το 30% δικαιούται ο Δικέφαλος του Βορρά, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το ποσό. Πάντως δεν αναμένεται να είναι μεγάλο γιατί το συμβόλαιο του Κιόσε έληγε το καλοκαίρι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.