Πήρε «φωτιά» ο τέταρτος όμιλος - Παραμένει πρώτη η Σέριφ παρά την ήττα, πεντάρα η Ρεάλ

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2021

Επιμέλεια: Κωστής Παναγιώτου

Μετά και το πέρασμα της 3ης αγωνιστικής στα τέταρτο όμιλο του Champions League, η Σέριφ του Κολοβού και του Αθανασιάδη ( οποίος έλειπε σήμερα λόγω αδιαθεσίας ) παραμένει στην πρώτη θέση παρά την ήττα της από την Ίντερ. Στην Ουκρανία η Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν έναν υγιεινό περίπατο και υποχρέωσε τη Σαχτάρ σε μια βαριά ήττα, η οποία έχει μείνει με έναν βαθμό στην τελευταία θέση.

Ίντερ – Σέριφ Τιρασπόλ 3-1

Ο Τζέκο έδωσε προβάδισμα στους Μιλανέζους, με ένα εντυπωσιακό πλάσε στην κίνηση και άνοιξε στο σκορ στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Σέριφ Τιρασπόλ (34΄).

Οι Μολδαβοί δεν παράτησαν τα όπλα και κατάφεραν ισοφαρίσουν λίγα λεπτά μετά το σφύριγμα για το δεύτερο ημίχρονο, με τον Τιλ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ (52΄).

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ αφού έξι λεπτά αργότερα ο Βιδάλ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Τζέκο δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην Ίντερ (58΄).

Στο 67ο λεπτό ο Ντάμφρις τροφοδοτεί με το κεφάλι των ΝτεΦράι και εκείνος με γυριστό σουτ, που θύμισε επιθετικό, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του (67΄).

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάρκο (53΄Μπαστόνι), Πέρισιτς, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ, Τζέκο, Μαρτίνεζ,

Σέριφ (Γιούρι Βέρνιντουμπ): Τσελεάντνιτς, Φερνάντο, Ντουλάντο, Αρμπολέδα, Κριστιάνο, Άντο, Κολοβός, Τιλ, Καστανέδα (46΄Ράντελιτς) , Φελίπε, Τραορέ

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-5

Η Ρεάλ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Λούκας Βάσκεθ προσπάθησε να βρει με μια βαθιά μπαλιά τον Μπενζεμά αλλά πριν φτάσει σε αυτόν ο Κριφτσοφ παρενέβη, με αποτέλεσμα να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του και να δώσει το προβάδισμα τους Μαδριλένους (37΄).

Μετά από όμορφη συνεργασία ανάμεσα σε Μπενζεμά, Μόντριτς και Βινίσιους, ο τελευταίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Κροάτη άσου (51΄).

Πέντε λεπτά αργότερα ο Βινίσους πέρασε όποιον βρήκε μπροστά και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-3, μη αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Σαχτάρ (56΄).

Ο Βραζιλιάνος έγινε δημιουργός, πασάροντας στον Ροντρίγκο που ακολούθησε τη φάση και έβαλε και εκείνος το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ (65΄).

Στις καθυστερήσεις ο Μπενζεμά διπλασίασε τα γκολ στην αναμέτρηση, δίνοντας εκτάσεις θριάμβου στη νίκη της Ρεάλ στην Ουκρανία (90+1΄).

Οι συνθέσεις των ομάδων

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι): Τρουμπίν, Ντόντο, Μάρλον, Κρίτσοφ, Ισμαϊλί (75΄Κορνιένκο), Πάτρικ (79΄Στεπανένκο), Μέικον, Σόλομον (46΄Αντόνιο), Πεδρίνιο, Τετέ (46΄Μάρλος), Φερνάντο (74΄Μούντρικ)

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Βάσκεθ, Μιλιτάο (87΄Βαγιέχο), Αλάμπα, Μεντί (69΄Μαρσέλο), Κρόος (78΄Βαλβέρδε), Κασεμίρο, Μόντριτς (78΄Καμαβινγκά), Βινίσιους, Ροντρίγκο (78΄Ασένσιο), Μπενζεμά

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Σέριφ Τιρασπόλ 6

2. Ρεάλ Μαδρίτης 6

3. ϊντερ 3

4. Σαχτάρ Ντόνετσκ 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.