Πήρε αριστερό μπακ ο ΠΑΣ, απομένει η κίνηση του Αρη για Πίρσμαν

Πέτρος Χαριζακλής17 Ιανουαρίου 2022

Ο Αρης ψάχνεται να ενισχύσει το αριστερό του άκρο με παίκτες διαφορετικών χαρακτηριστικών από τους υπάρχοντες και εδώ και μερικές μέρες έχει γίνει γνωστό πως τα έχει βρει σε όλα με τον Πίρσμαν του ΠΑΣ. Το μόνο που απομένει είναι να διευκρινιστεί πότε θα τον αποκτήσει, με την ομάδα των Ιωαννίνων να έρχεται σε συμφωνία με 20χρονο αριστερό μπακ. Σημαίνει κάτι αυτό;

Ο ΠΑΣ γνωρίζει πως το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Πίρσμαν και πως αν δεν συμφωνήσει να τον παραχωρήσει από τώρα στον Αρη, που έχει δείξει τέτοια πρόθεση, θα τον χάσει χωρίς οικονομικό όφελος. Η ομάδα του Μεταξά πάντως συμφώνησε και ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα έναν ποδοσφαιριστή που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Μπάγερν Μονάχου.

Οι Ηπειρώτες έψαχναν για ένα αριστερό μπακ και συμφώνησαν σε όλα με την Βέρντερ Βρέμης για την απόκτηση του 20χρονου Γερμανοπωλονού Λουίς Ποζνάνσκι ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμα των ακαδημιών των πρωταθλητών Γερμανίας έχοντας αγωνιστεί τις ομάδες της Κ-17 και Κ-19 των Βαυαρών πριν μετακομίσει στην Βέρντερ Βρέμης, ενώ έχει αποτελέσει και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες των «πάντσερ».

Αναμένεται να μάθουμε αν αυτή η μεταγραφή δώσει το έναυσμα στον Αρη να κάνει την καθοριστική κίνηση για να φέρει τον Πίρμσαν από τον Γενάρη στη Θεσσαλονίκη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.