Πήρε άριστα παρά την ήττα o Μακεδονικός

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2021

Σε μια έξοχη εμφάνιση, και παρά την ήττα με σκορ 0-1 από τη Βέροια, ο Μακεδονικός έδωσε σημαντικά μηνύματα τόσο στους προπονητές της ομάδας όσο και στους μελλοντικούς αντιπάλους στο φετινό πρωτάθλημα.

Το σύνολο του Γιώργου Αμανατίδη αδρανοποίησε τον αντίπαλο, μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2, πήρε άριστα στο τακτικό κομμάτι, στη διάθεση, στην αφοσίωση και τη συγκέντρωση και λίγο έλειψε να πάρει και ένα θετικό αποτέλεσμα, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο μια άκρως θετική εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, όταν σταδιακά άρχισαν να κερδίζουν θάρρος και μέτρα, οι «πράσινοι» δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Ζαννάκη, μια με τον Χατζηκωνσταντίνου και μια με τον Τσουκάνη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι Ημαθιώτες ήταν αυτοί που – τουλάχιστον όσον αφορά στο σκορ – χαμογέλασαν στο τέλος, με τον Πασά να εκμεταλλεύεται την καλή του τοποθέτηση και την ασταθή απόκρουση του Παπαδόπουλου σε σουτ του Φοφανά, και να γράφει στο 86′ από κοντά το 0-1, σε μια φάση που ξεκίνησε από κόρνερ.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Μακεδονικό είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (19/09), στους Αμπελόκηπους κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Βασιλείου, Σαραγιώτης, Δοξάκης, Γαρύφαλλος, Νατσιόπουλος, Μπόικα, Ζαννάκης, Τσουκάνης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Βασιλάκης, Μαρνέρης, Γρηγοριάδης, Κυρανάς, Τοπούζης, Νιάνιος, Παπαδόπουλος και Μπενάκης.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Τσιμόπουλος, Μούχαλης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Μπουκουβάλας, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Πασάς, Μυστακίδης, Μπαϊντού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.