Αρης-Σούντγκρεν: Πήραν την πιο σωστή απόφαση

Γιώργος Στράντζαλης22 Δεκεμβρίου 2021

Έληξε το ζήτημα με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο ποδοσφαιριστής, μετά την απολογία του στη διοίκηση, για την άρνησή του να ταξιδέψει στο Ηράκλειο, θα πληρώσει πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ και θα κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του σε μια συμβολική κίνηση μεταμέλειας για τη συμπεριφορά του. 

Η συγγνώμη που ζήτησε αναδεικνύει και την παραδοχή του για την κακή διαχείριση της κατάστασης, υπό την έννοια ότι ενώ είχε δεσμευτεί στον προπονητή του την παρουσία του στο παιχνίδι της προηγούμενης Πέμπτης, με πρωινή πτήση από τη Θεσσαλονίκη, δεν την τήρησε και επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα με αποτέλεσμα ο Αρης να στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

O Σουηδός μπακ επέστρεψε από χθες στις υποχρεώσεις της ομάδας και έθεσε εαυτόν στον προπονητή του για το σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Μία ορθή απόφαση που πήραν οι δύο πλευρές, καθώς αυτή τη στιγμή η ομάδα και οι στόχοι που έχει να εκπληρώσει είναι πάνω απ’ όλους. Η μία πλευρά χρειάζεται την άλλη. 

Ο Αρης προκειμένου να μη στερηθεί έναν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του και κομβικούς με την απόδοσή του στο παιχνίδι της ομάδας. Και ο Σούντγκρεν χρειάζεται τον Αρη για να χτίσει το μέλλον του. Αυτό ακόμη δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει κανείς, αν θα είναι στη Θεσσαλονίκη, αν θα είναι σε άλλη ελληνική ομάδα, ή θα είναι στο εξωτερικό. 

Η συζήτηση για το συμβόλαιο

Μέχρι τον Ιούνιο υπάρχει δρόμος. Τότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον Αρη και η αλήθεια είναι πως η συζήτηση για επέκταση από εκεί που αποτελούσε προτεραιότητα έχει απομακρυνθεί ως πιθανότητα, κυρίως λόγω της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή ο οποίος δείχνει μια διάθεση και επιθυμία να δοκιμάσει την καριέρα του αλλού. 

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή τίποτε δεν πρέπει να θεωρηθεί ως δεδομένο. Σίγουρα όμως ο Αρης δεν θα του καλύψει και τις υπερβολικά υψηλές του απαιτήσεις που αξιώνει για νέο συμβόλαιο. 

Εν τέλει, η ουσία είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή λύθηκε μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε και ο παίκτης ενεργοποιείται ξανά, αντιλαμβανόμενος και ο ίδιος την λανθασμένη διαχείριση της υπόθεσης από μέρος του. Το τι θα γίνει στο μέλλον είναι άλλη ιστορία η οποία θα απασχολήσει τις δύο πλευρές το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.