Piraeus Street Long Jump: Χρυσό με 8.24μ για Τεντόγλου - Ξεχώρισε ο Σταματονικολός

Παναγιώτα Χαλκιά04 Ιουνίου 2023

Μέσα σε αποθέωση ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε μια καλή προπόνηση ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης και με άλμα στα 8.24μ πήρε την πρώτη θέση στο Piraeus Street Long Run. Δεύτερος ήταν ο Μοντλέρ με άλμα στα 7.88μ και τρίτος ο Ανβάροβ με 7.84μ. 

Στην πρώτη του προσπάθεια ο Έλληνας αθλητής έκανε άλμα στα 7.83μ πατώντας αρκετά πίσω από τη βαλβίδα, στη δεύτερη ήταν οριακά άκυρος, στην τρίτη έφτασε στα 8.03μ. ενώ στην τέταρτη βγήκε άκυρος ξανά. Το πέμπτο του άλμα κρίθηκε άκυρο προκαλώντας την αντίδραση του. Στην τελευταία του προσπάθεια «πέταξε» στα 8.24μ κατακτώντας την πρώτη θέση στον αγώνα και το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Ικανοποιητική ήταν και η εμφάνιση του Νικόλα Σταματονικολού, ο οποίος «πέταξε» στα 7.62 μ αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να κυνηγήσει διακρίσεις. Στην πρώτη του προσπάθεια «πήδηξε» στα 7.62μ, στη δεύτερη στα 7.34μ., στην τρίτη στα 7.56μ. Το τέταρτο του άλμα ήταν στα 7.44μ, ακολούθησε ένα στα 7.38μ και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 7.61μ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή του Έλληνα Παραολυμπιονίκη, Κώστα Βέλτση, ο οποίος άρχισε τις προσπάθειες του με άλμα στα 6.44μ., συνέχισε με άλμα στα 6.47μ, και στα 6.29μ στη δεύτερη και την τρίτη του προσπάθεια αντίστοιχα.

Όσοι παρακολούθησαν από κοντά τους αγώνες μήκους στον Πειραιά δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και έδωσαν μεγαλύτερη ώθηση στους αθλητές.Φυσικά, στην παρουσίαση των συμμετεχόντων, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν το επίκεντρο. Ο Έλληνας αθλητής έγινε αποδέκτης πολλών χειροκροτημάτων, φωτογραφήθηκε και μοίρασε αυτόγραφα στους θαυμαστές του. 

Οι προσπάθειες του Μίλτου Τεντόγλου 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.