Πιπιλή: «Δεν μπορώ να κρίνω τον Αυγενάκη - Γι' αυτό έκανα την αναφορά στους χούλγικαν»

Metrosport Team18 Μαρτίου 2021

Η Φωτεινή Πιπιλή -επικαλούμενη συνομιλία της στα social media- αναφέρθηκε σε ένα μέτρο που υιοθετείται στη Βραζιλία και θέλει τις ομάδες να φέρνουν μητέρες οπαδών στο γήπεδο πριν τις αναμετρήσεις, καθώς όπως είπε «Τη μητέρα του ακόμη και ο χειρότερος χούλιγκαν τη σέβεται, ενώ στην Ελλάδα την φοβάται κιόλας». 

Όπως εξήγησε στο Metropolis 95.5:

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που μιλάω σε ραδιόφωνο αθλητικού περιεχομένου. Δεν είναι στα δικά μου ενδιαφέροντα. Τις ψήφους που έχω τιςς έχω από ανθρώπους που ξέρουν τους αγώνες μου για το περιβάλλον και τα ανθρώπινα δικαιώματα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Απλώς έκανα μία αναφορά. Ακόμη και για τους ανθρώπους που δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό η ανεξέλεγκτη εικόνα με τη βία στη χώρα μας θα πρέπει κάποτε με συγκεκριμένα μέτρα να τελειώσει. είπα ότι το ποδόσφαιρο επειδή είναι μαζικό κοινωνικό φαινόμενο θα πρέπει να απεμπλακεί από τους τραμπουκισμούς και ενίοτε από τις δολοφονίες για να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο. Τα τελευταία χρόνια πολύ δύσκολα πηγαίνει ο πατέρας με το παιδί στο γήπεδο.

Την προηγούμενα μέρα είχα κάνει μία ανάρτηση στο fb και μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια. Είδα πόσο καίει τον πολύ κόσμο αυτή η κατάσταση. Βέβαια η πλειοψηφία αναφερόταν στη Θάτσερ και πως τα κατάφερε. Μου έστειλε πολίτης στο fb την απεικόνιση μίας αναφοράς εφημερίδας στη Βραζιλία, προφανώς σε ομάδες Νέων, έχουν εφεύρει αυτό. Αυτός που μου το έστειλε είναι γνωστός μου και ασχολείται».

Για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη για την ΕΠΟ σχολίασε: «Να ρωτήσετε τον πρόεδρο, εγώ δεν ανακατεύομαι με αυτά. Δεν ξέρω τι είπε. Ο Ζαγοράκης απ' ότι ξέρω ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής. Και ψηφίστηκε ευρωβουλευτής». 

Ρωτήθηκε για τον κ. Αυγενάκη και απάντησε: «Στον κ. Αυγενάκη έχω κάνει δύο επίκαιρες ερωτήσεις μέσα σε τρεις μήνες. Και οι δύο ήταν εξαιρετικά πετυχημένες. Η μία ήταν να ξεκαθαρίσει η ιστορία Μπεκατώρου και να καθαιρέσει την ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία. Δεν μπορώ να τον κρίνω. Δεν ξέρω πώς χειρίζεται τα θέματα αθλητισμού. Αν εξαιρεθεί το ιδιώνυμο που ψηφίστηκε και συμφωνώ όποιος τα σπάει να πηγαίνει μέσα, δεν έχω άποψη».

Τόνισε, τέλος, ότι: «Εγώ είμαι Παναθηναϊκός, μεγάλωσα στην Αλεξάνδρας. Ήταν αυτονόητο για μένα που μεγάλωσα στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα της μικρής Αθήνας. Εγώ παιδάκι πήγαινα στο γήπεδο».

Το απόσπασμα στο 10.45 του βίντεο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.