Πιο… ζεστός ο Ματίγια

Μάνος Χατζάκης03 Μαρτίου 2020

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο “Κλ. Βικελίδης” είναι ο Χαβιέ Ματίγια, παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα υπήρχε σαφής απόσταση μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης, εξαιτίας των απαιτήσεών του. Η διαγραφόμενη αλλαγή στη στάση του σχετίζεται με την παραμονή του Μίκαελ Ενινγκ, ο οποίος, εκτός απροόπτου, θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο.

Η σαββατιάτικη συνάντηση μεταξύ Καρυπίδη, Χαριστέα και Ενινγκ δεν “έβγαλε” σπουδαίες ειδήσεις, ωστόσο επιβεβαίωσε την καλή διάθεση για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε ο Γερμανός θα συνεχίσει να έχει την τεχνική καθοδήγηση του Άρη και την ερχόμενη σεζόν. 

Γεγονός, που ίσως διαφοροποιήσει τα δεδομένα, αναφορικά με κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν ανοίξει κύκλο συζητήσεων για επέκταση συμβολαίων. Στη συγκεκριμένη κατηγορία βρίσκεται και ο Ματίγια. Ο Ισπανός μέσος , μέχρι πρότινος, βρισκόταν πιο μακριά παρά κοντά, όσον αφορά την παρουσία του, και την επόμενη χρονιά, στο Χαριλάου. 

Ωστόσο, επειδή ξέρει ότι ο Ενινγκ εκτιμά τις δυνατότητές του, ρίχνει γέφυρες παραμονής, αρκεί να ρίξει και τις απαιτήσεις του, οι οποίοι ξέφευγαν από το πλαίσιο της “κιτρινόμαυρης” λογικής. Το προσεχές διάστημα αναμένεται να καθίσει και πάλι στο ίδιο τραπέζι με τον Χαριστέα, προκειμένου το θέμα να τελειώσει έτσι ή αλλιώς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.