Πιο κοντά στην ανανέωση ΠΑΟΚ και Ινγκι Ινγκασον

Κώστας Πετρωτός22 Ιανουαρίου 2022

Από τα τέλη του προηγούμενου έτους και ειδικά στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ, ο Ινγκι Ινγκασον είχε στείλει το μήνυμα ότι θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι και έδειχνε βέβαιος γι’ αυτό.

Οι επόμενες εβδομάδες, πρώτες του ΠΑΟΚ με αθλητικό διευθυντή στο τιμόνι του, ήρθαν να επιβεβαιώσουν αυτό που όλοι γνώριζαν από το πρώτο κομμάτι της θητείας του 28χρονου Ισλανδού στον Δικέφαλο: ότι είναι ο βασικότερος στόπερ της ομάδας, ακριβώς γιατί κανείς άλλος δεν έχει τα χαρακτηριστικά του και το νέο συμβόλαιό του είναι πρώτη προτεραιότητα για τον Ζοσέ Μπότο.

Ο 56χρονος Πορτογάλος φρόντισε να κάνει τις πρώτες επαφές τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που μετρά ως τώρα 87 συμμετοχές και 11 γκολ με τον ΠΑΟΚ, όσο και με τον ατζέντη του. Στην διάρκειά τους, επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών και η κοινή διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας.

Αυτό είναι και η βάση για να “τρέξουν” από εδώ και στο εξής οι διαπραγματεύσεις για όλες τις λεπτομέρειες της επέκτασης συνεργασίας (ετήσιες απολαβές και διάρκεια). Προφανώς, το νέο συμβόλαιο δεν μπορεί να είναι μικρότερο από τρία χρόνια, αφού ο Ινγκασον είναι σε πολύ καλή ηλικία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.