Ιδανικότερη διακοπή δεν θα μπορούσε να υπάρξει για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός15 Νοεμβρίου 2022

Ό,τι ήθελε να πετύχει το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ, το έχει καταφέρει. Πήρε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στα ματς με Γιάννινα, Ιωνινκό και Βόλο και παράλληλα πρόσθεσε στο πλάνο του νέα πρόσωπα που επιβεβαιώνουν και τον πιο σημαντικό στόχο, ότι χτίζει μία νέα ομάδα. Αυτός ο ΠΑΟΚ ξεχειλίζει από ενέργεια, διάθεση, φαντασία και δίψα να παίξει καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστήσει το κοινό του. 

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι μία ομάδα που είχε να σκοράρει πάνω από δύο γκολ, 41 σερί παιχνίδια, πλέον μετρά δύο με 3-0 και αυτό δεν γίνεται σε μεγάλο βαθμό να μην το πιστώσει κανείς στην παρουσία του Ντέλια, του Ράφα και του Φιλίπε, όπως και του Σβαμπ στα προηγούμενα παιχνίδια. Επίσης, φάνηκε πόσο σημαντικό είναι που πλέον η ομάδα διαθέτει τον βασικό φορ της σταθερά στα παιχνίδια, καθώς ο Ολιβέιρα, παιχνίδι με το παιχνίδι, ανεβαίνει και αυτό είναι εμφανές.

Ο Λουτσέσκου είδε και προχθές ότι η ομάδα του έχει αρχίσει να ρολάρει και ενδεχομένως πλέον έχει και έναν μπούσουλα πάνω στον οποίο θα δουλέψει με την ομάδα στην διακοπή. 

Οφείλουμε να σταθούμε ιδιαίτερα σε δύο πρόσωπα. Στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς και στον Κωνσταντέλια που εξελίσσεται σε σημείο αναφοράς στο επιθετικό παιχίδι του ΠΑΟΚ και από δικές του ενέργειες ήρθαν και τα δύο πέναλτι που έφεραν τα άλλα δύο τέρματα. Με αυτούς σε εξαιρετική κατάσταση, τα άκρα του ΠΑΟΚ αποκτούν άλλη ισχύ και σίγουρα θα αποτελούν πονοκέφαλο για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Τέλος, θα πρέπει να σταθούμε και στην διαιτησία του Γκάμαρη στο ματς. Ο διαιτητής από την Αθήνα έδειξε γιατί οι Ελληνες διαιτητές δεν μπορούν να διαχειριστούν μεγάλα ματς στο Πρωτάθλημα και έχουμε φτάσει στο σημείο να προτιμάμε ξένους. Μία μόνο φάση αρκεί για να δείξει πόσο μακριά από τα στάνταρ αυτού του επιπέδου είναι: Εχει δώσει το πέναλτι και μαζί μία κάρτα στον Ματίγια και αφήνει τον Ισπανό να τον πηγαίνει καροτσάκι επί ένα λεπτό, μέχρι που σταμάτησαν τον συμπαίκτη τους παίκτες του Βόλου! Δεν είχε τα κότσια να τον στείλει στα αποδυτήρια, επιδεικνύοντας μηδενικό αυτοσεβασμό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.