Πιο έτοιμος ο Μπρούνο

Γιώργος Στράντζαλης16 Φεβρουαρίου 2021

H συμμετοχή του Μπρούνο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό ήταν η 3η του με τη φανέλα του Αρη, αλλά η μεγαλύτερη σε αγωνιστικό χρόνο. Προηγήθηκαν το 8άλεπτο κόντρα στην ΑΕΚ και τα 12΄ στο ματς Κυπέλλουμε τον Ολυμπιακό.

Προχθές, πέρασε στο 60ο λεπτό και με την παρουσία του η ομάδα έγινε πιο επιθετική, πήρε περισσότερη ενέργεια με τις κούρσες του στη δεξιά πτέρυγα, αλλά ήταν κάπως απρόσεκτος στις ατομικές του ενέργειες. Ειδικά στην τελική πάσα (γέμισμα) μέσα στο αντίπαλο “κουτί”. Θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή, βέβαια, αν δεν τον νικούσε ο Κνετ στην ευκαιρία που του εμφανίστηκε με το κεφάλι.

Με τη συνολική του εικόνα ωστόσο, ο Μπρούνο, έδειξε ότι σταδιακά ανεβαίνει και αποκτά τρεξίματα και ένταση στο παιχνίδι του. Αυτή η βελτίωση δίνει τη δυνατότητα μίας επιπλέον επιλογής στον Άκη Μάντζιο για τις θέσεις της επίθεσης, με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να βοηθήσει είτε στα άκρα είτε στον άξονα. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν στα προσεχείς παιχνίδια τού δώσει και φανέλα βασικού, ή τουλάχιστον περισσότερο χώρο και χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μπρούνο φάνηκε να είναι πολύ πιο έτοιμος για παράδειγμα από τον Κώστα Μήτρογλου, παρά το γεγονός ότι και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, προτού έρθει στον Αρη, είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Οκτώβριο. Οσον αφορά στον Έλληνα επιθετικό, δεδομένα χρειάζεται κι άλλο χρόνο μέχρι να βρει πατήματα και είναι ένα κεφάλαιο το οποίο χειρίζεται αποκλειστικά ο προπονητής σε συνεννόηση με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.