«Πιο δεμένο το δίδυμο Μπράμπετς – Φαμπιάνο, εγκεφαλικός ο Κρέσπο, σούπερ ο Ίνγκασον»

Metrosport Team12 Απριλίου 2022

Στο ερώτημα που τέθηκε στο Metropolis 95,5 αναφορικά με το ποιοι παίκτες συνθέτουν το καλύτερο αμυντικό δίδυμο αυτή την χρονική στιγμή, κλήθηκε να απαντήσει ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Ο επί σειρά ετών έμπειρος αμυντικός με δηλώσεις του, στην εκπομπή “Στη Σέντρα” είπε τα εξής:

“Δεν μπορώ να το κρίνω , οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, είναι πολύ δύσκολο να πει κάποιος ποιο είναι το καλύτερο δίδυμο. Δεν θέλω να τους κρίνω σαν παίκτες. Η ανασταλτική λειτουργία μίας ομάδας δεν στηρίζεται σε δύο παίκτες. Το δίδυμο του Άρη έχει δέσει πολύ καλά. Στον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε σταθερό δίδυμο και λόγω τραυματισμών. Το δίδυμο του Άρη φαίνεται πιο δεμένο και αναφέρομαι σε αυτό των Μπράμπετς και Φαμπιάνο.

Η αλήθεια όμως είναι πως ο Ινγκασον είναι εξαιρετικός. Αν είχαμε τον Κρέσπο στην προ τραυματισμών εποχή του, θα λέγαμε πως το καλύτερο δίδυμο είναι αυτό των Ίνγκασον και Κρέσπο. Πιο έξυπνος πάντως από όλους, κατά την άποψή μου, είναι ο Κρέσπο. Είναι εγκεφαλικός παίκτης και κάνει την διαφορά.

Ο Ινγκασον είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτή την χρονική περίοδο από τον ΠΑΟΚ, και ο Μπράμπετς βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από τον Άρη. Αυτή είναι η δική μου άποψη.

Πρέπει να δούμε ακόμη, τι παιχνίδια παίζουν και αναφέρομαι στον βαθμό δυσκολίας των αντιπάλων, σε τι επίπεδο, πόσα ματς έχουν στα πόδια τους. Σεβαστή η γνώμη του Ντέμη Νικολαϊδη, αυτή την στιγμή το δίδυμο του Άρη είναι σε πολύ καλή κατάσταση¨.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.