Πικραμένος ο Πασχαλάκης, ανακοίνωσε το τέλος του από τον ΠΑΟΚ

Χάρης Δημαράς22 Μαΐου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΧΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ, ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του, καθώς δείχνει αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρο του εξωτερικού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ανεξαρτήτως αποτελέσματος η πορεία ήταν θετική. Εγώ πάντα κάτι κρατάω, αυτό που έκανα ήταν στις ήττες να κάνω αυτοκριτική και τι έχω κάνει λάθος και τι θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να πω πολλά για το παιχνίδι» τόνισε στο πρώτο του σχόλιο.

Για το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται: «Αυτό που έπρεπε να κάνω εγώ είναι να σεβαστώ τον σύλλογο και να είμαι προσηλωμένος μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Από αύριο θα βάλω κάτι τις προτάσεις που έχω, τον τελευταίο λόγο δεν τον έχει ο ΠΑΟΚ, τον έχω εγώ. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά, για τον προπονητή μου, για τον προπονητή τερματοφυλάκων μου. Είμαι στεναχωρημένος γιατί κλείνει αυτός ο κύκλος των πέντε ετών, αλλά είμαι χαρούμενος που φεύγει με το κεφάλι ψηλά. Νομίζω πως έχει κλείσει αυτός ο κύκλος, είμαι χαρούμενος αν έχω βάλει έστω και ένα μικρό λιθαράκι. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου η Θεσσαλονίκη, νιώθω Θεσσαλονικιός, από την επόμενη εβδομάδα θα κάτσω να αναλύσω τις προτάσεις μου και να δω τι είναι καλύτερο για το μέλλον μου. Μέσα σε αυτές δεν είναι του ΠΑΟΚ γιατί δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση. Η δική μου απόφαση είναι να φύγω έξω, να δω κάτι καινούριο και να μπορέσω να δείξω τι μπορώ να κάνω και εκτός συνόρων».

Για τον κόσμο και τα 5 χρόνια του στην Τούμπα: «Ηρθα ένα αγοράκι με ξανθά μαλλιά και φεύγω άντρας. Τα συναισθήματα μου είναι απερίγραπτα. Είμαι περήφανος που έμεινα 5 χρόνια εδώ, για όσα κατάφερα με αυτή την ομάδα. Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά είναι σωστό να φύγω με το κεφάλι ψηλά, με όμορφες στιγμές. Εξελίχθηκε σαν ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ αλλά και σαν άνθρωπος.

Για την απάντησή του στον Σαββίδη αν τον πάρει τηλέφωνο: «Αν με πάρει ο Σαββίδης θα του πω ευχαριστώ γιατί έζησα συγκινητικές στιγμές με τον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχω σκεφτεί τι θα πω στον κύριο Σαββίδη».

Για την στιγμή που σκέφτηκε που η επόμενη χρονιά θα τον βρει εκτός Τούμπας: «Εχω συζητήσει με την οικογένειά μου. Από τον Ιανούαριο και μετά μπορούσα να υπογράψω στον ΠΑΟΚ και δεν το έκανα σεβόμενος τον σύλλογο. Η αρχή είναι να μπεις σε συζητήσεις, δεν έγινε ποτέ αυτό. Επιλογές είναι σε αυτή τη ζωή, μπορεί η ομάδα να θέλει να συνεχίσει με ένα διαφορετικό μοντέλο».

«Είχα ένα διάλογο με τον προπονητή μου και με όλα τα παιδιά και ήθελα να τους δείξω τα συναισθήματά μου, αν και σήμερα ζήσαμε μια πίκρα. Είμαι ένας άνθρωπος των άκρων γι’ αυτό και βγάζω αυτή την τρέλα. Ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες, μπορεί να μαλώνεις με τους συγγενείς αλλά όλα είναι καλά στο τέλος. Αυτό συνέβη και στον ΠΑΟΚ, ήμασταν οικογένεια και η πορεία ήταν μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στον κόσμο του ΠΑΟΚ, είναι παρεξηγημένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, λαμβάνω μηνύματα χαράς και εμπιστοσύνης που με βοήθησαν για να γίνω καλύτερος».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.