Πικέ: «Προτιμώ να πεθάνω παρά να πάω στη Ρεάλ»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2021

Ο εκ των αρχηγών της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Εl Hormiguero", στην οποία ρωτήθηκε για πολλά θέματα, για την αποχώρηση του «αδερφού» του Λιονέλ Μέσι από τους Καταλανούς, για τον ερχομό του Τσάβι και την υποχρέωση που έχουν προς το πρόσωπο του και την «αγάπη» του για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την αποχώρηση του Μέσι και την απονομή της Χρυσής Μπάλας: «Έχω επαφή μαζί του. Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα (το αντίο του) γιατί έχουμε μοιραστεί 16 χρόνια στα αποδυτήρια. Είναι σχεδόν σαν αδερφός τόσο σε αθλητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τα πράγματα δεν έχουν ξεκινήσει καλά. εν μέρει, γιατί είχαμε τους καλύτερους όλων των εποχών. Κέρδισε ξανά τη Χρυσή Μπάλα, ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ο καλύτερος. Καλή διασκέδαση στο Παρίσι και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε μαζί».

Για τη συνύπαρξη με τον Τσάβι ως προπονητής του: «Ο Τσάβι έφτασε και έχει θέσει κανόνες όπως πολλοί προπονητές. Είναι απαραίτητοι για να συμμορφωθούμε. Όπως ήταν πάντα στο παρελθόν. Ασκεί πρόσθετη πίεση σε εμάς, με την καλή έννοια. Δεν μπορείς να τον απογοητεύσεις ηθικά. Σε ξέρει πολύ καλά και ξέρει τι μπορεί να συνεισφέρει. Πρέπει να τον ακολουθήσω γιατί αν δεν το κάνω, μου δίνει την αίσθηση ότι τον απογοητεύω».

Τέλος, ο Πικέ ρωτήθηκε αν φα φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κάποια στιγμή στην καριέρα του, με τον Ισπανό αμυντικό να δίνει ξεκάθαρη απάντηση: «Προτιμώ να πεθάνω παρά να πάω στη Ρεάλ...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.