Πήγε χαμένη η επική ανατροπή του Ηρακλή

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Απριλίου 2022

Πήγε χαμένη η επική ανατροπή του Ηρακλή στα Πηγάδια! Παρότι ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, ο Γηραιός δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Ξάνθης (3-3), δεχόμενος γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Έντονες οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για το τρίτο γκολ των Ακριτών, καθώς υποστηρίζουν ότι ο Αλί Μπαμπά βρήκε την μπάλα με το χέρι.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκόμεζ στο 11΄, ενώ πήραν αέρα δύο τερμάτων με τον Διαμαντόπουλο στο 25΄.  

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ηρακλής μπήκε φουριόζος και αρχικά μείωσε σε 2-1 με τον Σίλβα στο 49΄, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ισοφάρισε σε 2-2 με τον Πήλιο. 

Οι «κυανόλευκοι» έψαξαν και τρίτο τέρμα και το πέτυχαν με τον Γιουμπιτάνα στο 76΄. 

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ημίθεος θα φύγει με ένα σπουδαίο διπλό, τελικά δεν κράτησε το υπέρ του προβάδισμα δεχόμενος γκολ-και πάλι από τον Διαμαντόπουλος-στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Έντονες οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για το τρίτο γκολ των Ακριτών, καθώς υποστηρίζουν ότι ο Αλί Μπαμπά βρήκε την μπάλα με το χέρι.

Οι συνθέσεις: 

Ξάνθη: Ίτσο, Μιχαήλ, Φαζός, Κρητικός, Τζανακάκης, Δόρης, Βιθέντε, Δημητριάδης, Τσέλιος, Αλί Μπαμπά, Διαμαντόπουλος. 

Ηρακλής: Γρηγοριάδης, Μανωλάκης, Πανάγου, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Παπαδόπουλος, Σίλβα, Πήλιος, Γιουμπιτάνα, Τόμας, Άλεξιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.