Πιέζεται για «συγγνώμη» ο Τζαβέλλας, αντιδράσεις κι από φίλους της ΑΕΚ

Χάρης Δημαράς03 Φεβρουαρίου 2022

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις στα social media και όχι μόνο για τη συμπεριφορά του Γιώργου Τζαβέλλα, αμέσως μετά το τέρμα που πέτυχε ο Σέρχιο Αραούχο χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Ενωσης έχει προκλητική συμπεριφορά και μάλιστα η κάμερα τον καταγράφει να λέει «σκουλήκια» σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται. Ειδικά μια μέρα όπως η χθεσινή που ήταν πολύ φορτισμένη συγκινησιακά, εξαιτίας της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη, η συμπεριφορά του Τζαβέλλα στηλιτεύεται από την πλειοψοφία του κόσμου.

Στα social media αρκετοί χρήστες καταδικάζουν τη συμπεριφορά του Τζαβέλλα και αντίθετα επαίρουν αυτή του Αραούχο, που σχημάτισε το «Α» με τα δάχτυλά του αφιερώνοντας στον Άλκη. 

Την ίδια στιγμή αρκετά άτομα από το περιβάλλον του διεθνή αμυντικού τον πιέζουν έστω και τώρα να τοποθετηθεί δημοσίως και να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, μέσω των social media. Δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη η επίσημη ΑΕΚ, ούτε ο ΠΣΑΠ, αλλά το βέβαιο είναι πως η συμπεριφορά αυτή δεν άρεσε σε κανέναν. 

Δείτε μερικά από τα σχόλια χρηστών του twitter

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.