Πιέζει ο χρόνος, η πρεμιέρα πλησιάζει

Metrosport Team09 Αυγούστου 2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Τις τελευταίες μέρες ο ΠΑΟΚ έχει επιδοθεί σε μία προσπάθεια να αποσυμφορήσει το ρόστερ και η αλήθεια είναι ότι παρουσιάζει πρόοδο σε αυτό το κομμάτι. Μέσω Ζοσέ Μπότο βρέθηκε λύση με την Σαχτάρ για τον Τέιλορ, χθες ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής προχώρησε και την υπόθεση του Ζαμπά (λεπτομέρειες διαβάζετε στις άλλες σελίδες του ρεπορτάζ), ενώ φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο και σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του Μουργκ. 

Οι συζητήσεις με την ΛΑΣΚ βρίσκονται σε εξέλιξη, η αυστριακή ομάδα θέλει να πάρει δανεικό τον 28χρονο μεσοεπιθετικό και ο ΠΑΟΚ να καλύψει μέρος των 400.000 ευρώ της ετήσιας αμοιβής του και να μπει οψιόν αγοράς που να διαφοροποιείται ανάλογα με την ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία θα παίξει του χρόνου. Προς το παρόν, βέβαια, υπάρχει απόσταση στους οικονομικούς όρους, ωστόσο παρατηρείται πρόοδος και αυτό δίνει την ελπίδα ότι μπορεί να βρεθεί λύση.

Όμως, δεν είναι αυτό το μεγάλο θέμα στον ΠΑΟΚ. Αυτό που απαιτεί άμεση λύση είναι να αποκτηθούν ένα δεκάρι και ένας μέσος, όπως ακριβώς έχει αναλυθεί από τους ανθρώπους της ομάδας. Δυστυχώς, για τον ΠΑΟΚ, ακόμη αυτές οι υποθέσεις δεν παρουσιάζουν καμία εξέλιξη. Κι αυτό συμβαίνει γιατί ο ΠΑΟΚ έχει συνδέσει αυτές τις μεταγραφές με την πώληση του Ντόουγκλας και την αποχώρηση του Κούρτιτς. Για τον Βραζιλιάνο, όμως, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της Αλ Σαμπάμπ δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν στον ορίζοντα. To ίδιο και με τον Κούρτιτς από την στιγμή που δεν προχώρησε λόγω Πάρμα καμία από τις πιθανές συνεργασίες του με άλλη ιταλική ομάδα.

Είναι, όμως, μεγάλο ρίσκο ο ΠΑΟΚ να αφήνει τις μέρες να κυλούν χωρίς να υπάρχει καμία εξέλιξη. Πρέπει να πιέσει από την μία για ξεκάθαρη λύση στην σχέση με Ντόουγκλας και Κούρτιτς και από την άλλη να προωθήσει και δύο μεταγραφές πολύ σημαντικές, ειδικά του δεκαριού. Στις 20 Αυγούστου αρχίζει το Πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να καθυστερεί την ενίσχυση δημιουργώντας μεγάλο προβληματισμό για την πορεία της ομάδας στους στόχους που της έχουν απομείνει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.