Πίεση για μεταγραφή μέσου, αποφασίζει ο Γκαρσία

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2021

Στην ομιλία του προς τους παίκτες και τον Πάμπλο Γκαρσία ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι θα δώσει στον Ουρουγουανό τεχνικό όλα τα απαραίτητα εφόδια για να κάνει την δουλειά του. Και φυσικά από την κατηγορία «εφόδια» δεν μπορούν να λείπουν οι μεταγραφές. Εφόσον, λοιπόν, ο 43χρονος κόουτς ζητήσει μεταγραφή, στα οικονομικά πλαίσια που ορίζει η ΠΑΕ, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου θα κάνει την επιθυμία του πράξη.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το πατατράκ στο Περιστέρι και την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ από την μέση και πίσω, έχει ενταθεί η συζήτηση και η... πίεση για την απόκτηση ενός μέσου με αθλητικά προσόντα αλλά και ικανότητα να παίζει box to box.

Οι πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ήδη έχουν αρχίσει να εξετάζονται συγκεκριμένες περιπτώσεις (από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ έκανε πίσω στην υπόθεση Κροβίνοβιτς λόγω των υψηλών απαιτήσεων της Μπενφίκα για τον δανεισμό του) και ο Γκαρσία έχει τον αποφασιστικό ρόλο στο αν και ποια επιλογή θα γίνει.

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει ονόματα δανεικών για έξι μήνες ή ελεύθερων και αν υπάρξει περίπτωση που θα ικανοποιήσει τα «θέλω» του Γκαρσία, τότε θα κινηθεί άμεσα για να κάνει προσθήκη στο ρόστερ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.