Πέτυχε το...κόλπο γκρόσο της Λίβερπουλ: «Έκλεψε» τον Γκάκπο από τη Γιουνάιτεντ

Metrosport Team27 Δεκεμβρίου 2022

Από τους πρώτους που καρπώνεται τα όσα... απίστευτα έκανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο Ολλανδός Κόντι Γκάκμπο, που ανάγκασε τη Λίβερπουλ να δώσει ποσό ρεκόρ στην ιστορία της, ώστε να τον  «κλέψει» μέσα από τα χέρια της Γιουνάιτεντ.

Μόλις λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη των Times πως η Λίβερπουλ πάει να «κλέψει» τον Κόντι Γκάκπο μέσα από τα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Αϊντχόφεν ανακοίνωσε την πώληση του 23χρονου εξτρέμ στους Reds με ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Ο διεθνής Ολλανδός ακραίος επιθετικός ήταν μεγάλος στόχος του Έρικ Τεν Χαγκ από το προηγούμενο καλοκαίρι, οι Κόκκινοι Διάβολοι ήταν κοντά στην απόκτηση του, αλλά η Λίβερπουλ κινήθηκε γρήγορα και ολοκλήρωσε την μεταγραφή. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Κλοπ είχε «πληγωθεί» στη γραμμή κρούσης από την απώλεια των Ντιόγκο Ζότα και Λουίς Ντίας.

Μπορεί οι Ολλανδοί να μην αποκαλύπτουν το ποσό της συμφωνίας όμως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η προσφορά ήταν 37 εκατομμύρια λίρες και μέσω μπόνους φτάνει τις 50. Ο Γκάκπο αναμένεται πλέον άμεσα στο Νησί για να περάσει ιατρικά και να ενταχθεί στο σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ.

Στο πρώτο μισό της σεζόν ο 23χρονος διεθνής Ολλανδός ακραίος επιθετικός μετράει 24 εμφανίσεις με 13 γκολ και 17 ασίστ με τη φανέλα της PSV και σκόραρε τρεις φορές σε πέντε ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η ανακοίνωση της Αϊντχόφεν:

«Η Αϊντχόφεν και η Λίβερπουλ κατέληξαν κατέληξαν σε συμφωνία για την επικείμενη μεταγραφή του Κόντι Χάκπο. Ο 23χρονος επιθετικός θα αναχωρήσει άμεσα για την Αγγλία όπου θα υποβληθεί στα απαραίτητα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Και οι δύο σύλλογοι δεν κάνουν καμία ανακοίνωση για το κόστος μεταγραφής. "Αλλά αυτή είναι μια μεταγραφή ρεκόρ για την Αϊντχόφεν", δήλωσε ο γενικός διευθυντής Μαρσέλ Μπράντς.

Η διοίκηση της Αϊντχόφεν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή την Boxing Day και έδωσε στον Γκάκπο άδεια να ταξιδέψει στην Αγγλία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.