Πέτρου: «Λάτρης της μουσικής και των βιβλίων ο Φεράρι - Ιεροσυλία να μιλάμε ποδοσφαιρικά για τον Αμρ»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2021

Ο Δημήτρης Γιαννούλης πέρασε για τελευταία φορά την πόρτα των αποδυτηρίων της Τούμπας καθώς νωρίτερα μέσα στην ημέρα αποχαιρέτησε τους φίλους και συμπαίκτες του στον «Δικέφαλο του Βορρά». 

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ξεκίνησαν ήδη τις διεργασίες για την επόμενη ημέρα στο αριστερό άκρο της άμυνας του, με τον Φραν Φεράρι όπως όλα δείχνουν να προβάρει τα «ασπρόμαυρα» και να ακολουθήσει το δρομολόγιο Βόλος - Θεσσαλονίκη. 

Αναφορικά με τα όσα ακούγονται για τις επαφές του 28χρονου αργεντινού μπακ και του ΠΑΟΚ, τοποθετήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Θεσσαλικής ΠΑΕ, Άκης Πέτρου, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για το αγωνιστικό στυλ του Φεράρι: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πέρσι είχε γεμάτες συμμετοχές με 31 παιχνίδια και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και φέτος. Είναι ένα full back που έχει την καλή σέντρα με ικανότητα να πατήσει και στην αντίπαλη περιοχή. Έχει αγωνιστεί και στην θέση  «8» καθώς και στην δεξιά πλευρά της άμυνας, καθώς έχει και τα δύο πόδια. Είναι ένα παιδί με ήθος και βάζει πάνω από όλα την  ομάδα και μετά τον εαυτό του».

Για το πως έφθασε η ομάδα του Βόλου στην μεταγραφή του: «Οι άνθρωποι του scouting μας πριν από 1.5 χρόνο βρήκαν αυτόν τον παίκτη και εμείς τον αναλύσαμε μέσω του Wyscout. Είναι ένας παίκτης που σε εμάς ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή. Η ζωή του είναι ένα παιδί το οποίο δουλεύει πολύ και σε ατομικό επίπεδο. Του αρέσει πολύ να διαβάζει βιβλία και να ακούει μουσική ενώ στην Ελλάδα είναι μόνος του χωρίς την οικογένεια του. Σε όποια αντίπαλη έδρα και να παίζαμε όλοι με έπιαναν και μου έλεγαν καλά λόγια για τον Φεράρι. Σε κάθε θέση έχουμε 2 παίκτες και κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στην περίπτωση του Αμρ Ουάρντα, ενώ αν χρειαστεί το ίδιο θα γίνει και με τον Φεράρι».

Αναφορικά με τον Ουάρντα, πρόσθεσε: «Αυτό που άκουγα για τον Ουάρντα δεν το είδα. Είναι ένα ευαίσθητο παιδί και χαμηλών τόνων που στον Βόλο ήταν προσγειωμένος και χαρούμενος που άνηκε εδώ. Είναι ιεροσυλία να μιλάμε για τον Ουάρντα ποδοσφαιρικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.