Πέτροβιτς: «Αυτό είναι το αγωνιστικό στυλ του Χαΐροβιτς»

Metrosport Team29 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νταβόρ Πέτροβιτς.

Ο Κροάτης δημοσιογράφος μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, τον Ιζέτ Χαΐροβιτς.

Μεταξύ άλλων, ο Νταβόρ Πέτροβιτς:

Για τον Χαΐροβιτς: «Ήρθε στην Ντιναμό το 2017 αλλά δε θυμάμαι αν ήταν καλοκαίρι η χειμώνας. Όταν ήρθε έκανε πολύ καλά παιχνίδια, ήταν σημαντικό μέλος της ομάδας. Έπαιζε δεξιά της επίθεσης. Πέτυχε κάποια πολύ σημαντικά γκολ στην Ευρώπη και στην Κροατία. Μετά όμως έχασε τη φόρμα του. Η Ντιναμό είναι μεγάλο κλαμπ με υψηλές απαιτήσεις και δεν υπάρχει χρόνος. Παίζεις καλά αλλιώς μένεις στον πάγκο».

Για το ότι του ζητήθηκε μείωση και αρνήθηκε: «Ναι, έπαιξε και αυτό τον ρόλο του. Έπεσε η φόρμα του συμβαίνει σε κάποιους παίκτες και μετά οι ομάδες τους ζητούν μείωση συμβολαίου. Πήγε στον πάγκο και πριν από κάποιους μήνες τον έστειλαν στην Β’ ομάδα της Ντιναμό. Έχασε τη θέση του στην ομάδα. Στο κροατικό πρωτάθλημα η Ντιναμό είναι στον 10ο όροφο και οι υπόλοιπες είναι στον 5ο-6ο όσον αφορά την αγωνιστική τους απόσταση».

Αν ο Χαΐροβιτς είχε σοβαρούς τραυματισμούς: «Όχι, είχε μόνο μικροτραυματισμούς που συμβαίνουν συχνά στο ποδόσφαιρο. Δεν είχε ποτέ κάτι σοβαρό που να τον αφήσει πολύ καιρό έξω».

Για το αν είχε συμβόλαιο στην Ντιναμό με 700-800 χιλιάδες ευρώ ετησίως: «Δεν είμαι σίγουρος, μπορεί να είναι έτσι. Η Ντιναμό είναι πλούσιο κλαμπ, έδινε 1,5 εκατομμύριο ετησίως στον Ντάνι Όλμο».

Για το αγωνιστικό στυλ του Χαΐροβιτς: «Είναι παίκτης που εμπνέεται από τον κόσμο. Όταν νιώθει τη συμπαράσταση των φιλάθλων, παίρνει τα πάνω του. Θα ταιριάξει στην Ελλάδα. Κάνει πολλές κούρσες, έχει πολύ καλή ντρίμπλα και τα περισσότερα γκολ τα έχει πετύχει από μακριά. Η ποιότητα του είναι εξαιρετική, άλλωστε έχει αγωνιστεί στη Γερμανία και στην Τουρκία. Στην Ντιναμό την πρώτη χρονιά είχε προπονητή τον Νέναντ Μπιέλιτσα που σήμερα είναι στην Όσιγιεκ. Αυτός έχει λογική ότι αν δεν συμμετέχεις στο αμυντικό τρανζίσιον, δεν παίζεις. Ο Χαΐροβιτς έκανε αυτά που του ζήτησε ο προπονητής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.