Πέτρος Τζόλης: «Ο Χρήστος είναι γεννημένος νικητής»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2020

Ο πατέρας του Χρήστου, Πέτρος Τζόλης, εξέφρασε τη χαρά της οικογένειας για την πορεία του νεαρού επιθετικού. 
Ως σπουδαία ανταμοιβή της δουλειάς του Χρήστου Τζόλη, χαρακτήρισε τα γκολ με τον ΠΑΟΚ και την κλήση στην Εθνική ομάδα, ο πατέρας του, Πέτρος, στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματά του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι κόποι του Χρήστου άρχισαν σιγά-σιγά να ανταμείβονται. Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του».

Για το αν περίμενε να έκανε ένα τόσο εντυπωσιακό ξεκίνημα:

«Η αλήθεια είναι πως όταν πρωτοξεκίνησε στον ΠΑΟΚ δεν περίμενα ότι θα είχε αυτή την εξέλιξη που έχει. Αυτό μας κάνει χαρούμενους, πρώτα τον Χρήστο για τη δουλειά που έχει κάνει, τους προπονητές και όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ που τον βοήθησαν, τον κ. Φερέιρα, τον κ. Σαββίδη που τον εμπιστεύτηκαν. Την πρώτη φορά που μπήκε με τον Ολυμπιακό, δεν περίμενε ούτε ο ίδιος να παίξει. Του έφυγε εκεί το άγχος και στο επόμενο ήταν καλύτερος».

Για το αν αυτό το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Χρήστου άλλαξε την δική του καθημερινότητα:

«Όχι συνεχίζει να κυλά η καθημερινότητα όπως πριν. Το τηλέφωνο είναι η αλήθεια ότι χτυπάει τώρα τελευταία πιο πολύ. Είναι λίγο ενοχλητικό».

Για το πώς διαχειρίζεται ψυχολογικά το ξεκίνημα αυτό ο Χρήστος:

«Τον ανεβάζει ψυχολογικά και προσπαθεί να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Αυτό ήταν μια αρχή, με τη δουλειά και την ταπεινότητα θα πάει ακόμη πιο μπροστά».

Για τις συμβουλές που του δίνει ο ίδιος:

«Να είναι αυτός που είναι. Να μην αλλάξει ξαφνικά με τη δημοσιότητα και να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα. Είναι προσγειωμένο παιδί».

Για την κλήση στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών:

«Αυτό είναι το κέρδος από τη δουλειά του. Ήταν κάτι που δεν το περίμενε να γίνει τόσο άμεσα, τόσο σύντομα. Τον πήρε τηλέφωνο νομίζω ο κ. Καρυπίδης από τον ΠΑΟΚ και τον ενημέρωσε. Εμένα μου το είπε ο ίδιος, ότι τον κάλεσε στην Εθνική ο κ. Φαν’τ Σιπ. Αυτή ήταν η καλύτερη είδηση. Και τα γκολ με την Μπεσίκτας ήταν καλή είδηση, αλλά η κλήση στην Εθνική Ομάδα ήταν το κάτι άλλο».

Για το στοιχείο που χαρακτηρίζει τον Χρήστο:

«Δεν θέλει να χάνει. Θέλει πάντα να κερδίζει. Είναι γεννημένος νικητής. Είναι γκολτζής. Από μικρός. Θέλει να σκοράρει. Είχε βάλει στη Βουλγαρία στο Λουκόιλ δύο γκολ κόντρα στη Μπεσίκτας στην Κ-12».

Για την βοήθεια του αδελφού του Χρήστου:

«Έχω ακόμη ένα γιο, μεγαλύτερο, είναι 22. Είναι ποδοσφαιριστής στο χωριό στη Δόξα Πενταλόφου. Του έκανε προπονήσεις, του έδινε συμβουλές και γενικά τον βοηθάει τον Χρήστο, είναι αγαπημένα τα αδέλφια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.