Πετρόπουλος: «Ο Ολιβέιρα δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2023

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για το επιθετικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ και την μάχη του πρωταθλήματος. «Έλειπε ένας με καλό κεφάλι κόντρα στον ΟΦΗ. Είχε γεμίσματα ο ΠΑΟΚ, σε αυτές τις θέσεις χρειάζεται έναν σαν τον Πρίγιοβιτς. Είχε βάλει πολλά γκολ. Σε αυτή την ομάδα πρέπει να βρεθεί κάποιος να έχει τα χαρακτηριστικά όταν οι άμυνες είναι κλειδωμένες. Να κάνει το γέμισμα γκολ, να σπάει την μπάλα για να βγει κάποιος εξτρέμ από πίσω. Σε μία ομάδα πάντα υπάρχει ένας τέτοιος» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Ολιβέιρα δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει την δουλειά. Εχει κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά που είναι διαφορετικά. Δεν νομίζω ότι μπορεί να σπάσει την μπάλα με το κεφάλι. Υπάρχουν σέντερ φορ με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Στην εποχή μου έπαιξα και με τον Σισέ και με τον Σαλπιγγίδη, είναι ανάλογα το σύστημα. Με τον Σισέ ήμασταν σχεδόν στο ίδιο ύψος, αλλά παίξαμε αγώνες μαζί, αυτός ήταν πιο γρήγορος και εγώ τον βοηθούσα.»

Για την μάχη του πρωταθλήματος: «Παίζεται ακόμη. Ολες οι ομάδες είναι κοντά. Ο ΠΑΟΚ έχασε εύκολα ματς στην έδρα του, τα παιχνίδια εντός πρέπει να τα κερδίζεις για να στοχεύεις ψηλά. Με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη είναι ντέρμπι, πιστεύω ότι όποιος έχει την καλύτερη ψυχολογία θα κερδίσει. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στο 90', όλα παίζονται. Είναι απρόβλεπτο παιχνίδι. Να δούμε καλό ματς.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.