Πετρόπουλος: «Ο Μπίσεσβαρ δεν μπορεί να παίζει ως φορ- Εγώ θα έβαζα Γκορντεζιάνι»

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής Αντώνης Πετρόπουλος, σχολάζοντας το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, τον τραυματισμό Ολιβέιρα και την πορεία των «πράσινων» από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά στο ερώτημα εάν ο Ολιβέιρα αποτελεί σημαντική απώλεια για τον ΠΑΟΚ απάντησε πως: 

«Ο τραυματισμός του αποτελεί σίγουρα ένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ. Όταν μπαίνει ένας φορ μέσα στο ματς πρέπει και θέλεις να έχει διάρκεια, ειδικά σε αυτή την θέση. Πιστεύω ότι χρειάζεται υπομονή η θέση του φορ. Για παράδειγμα τον Αιτόρ τον είχα παρατηρήσει από τότε που αν ήταν φύγει. Τώρα έχει δώσει το 101% και βοηθάει πάρα πολύ πλέον τον Παναθηναϊκό. Το μυστικό είναι να προσαρμοστείς γρήγορα. Σίγουρα όμως δεν μπορώ εγώ να προβλέψω πότε θα επανέλθει ο Ολιβέιρα».

Φυσικά σχολίασε και την επιλογή του Λουτσέσκου να βάλει ως φορ τον Μπίσεσβαρ:


«Όχι, δεν θεωρώ ότι ήταν μια καλή επιλογή. Δεν είναι ένας παίκτης που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά . Θα μπορούσε να βάλει τον Γκορντεζιάνι. Θέλουν και οι μικροί ευκαιρίες για να δείξουν τι μπορούν. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι παράγει σε αυτό τον τομέα, είναι πολύ σημαντικό».

Τέλος, άφησε και ένα γενικότερο σχόλιο για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό:

«Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ, στο δεύτερο όμως ο Παναθηναϊκός έκανε την απόλυτη ανατροπή. Αυτό το ματς ήταν ξεκάθαρα ένα ψυχολογικό αβαντάζ για την συνέχεια. Η ομάδα δείχνει μια σταθερότητα στην κορυφή, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς. Έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.