Πετρόπουλος: «Δεν περίμενα να αποκλειστούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός»

Metrosport Team04 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο Έλληνας βετεράνος επιθετικός μίλησε για τον Παναθηναϊκό και το ξεκίνημα των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Πετρόπουλος δήλωσε:

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη: «Πέρσι ήταν μια καλή χρόνια, ήρθε ένας προπονητής γνώστης του πρωταθλήματος, ήταν το αφεντικό και το είδαμε. Βοηθήσανε οι μεταγραφές. Έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη να πάει παρακάτω τον Παναθηναϊκό. Επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από 7 χρόνια και η Ελλάδα χρειάζεται αποτελέσματα από τον Παναθηναϊκό».

Για τους αποκλεισμούς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού: «Δεν το περίμενα. Και ο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν δείξει ότι έχουν δυναμώσει πολύ. Μπορεί να μην ήταν έτοιμοι, ίσως τα πόδια να ήταν βαριά από την προετοιμασία. Κάποιες ομάδες μπορεί να έχουν ξεκινήσει νωρίτερα και να έχουν κάποια ματς στα πόδια τους. Το έχω περάσει κι εγώ, υπάρχει το βάρος, μπορεί να βρεθούν δικαιολογίες. Αλλά για αυτό προσπαθούν οι προπονητές, να ετοιμάσουν τους παίκτες όσο το δυνατόν καλύτερα γιατί υπάρχει και το οικονομικό κριτήριο. Όσον αφορά την έλλειψη δημιουργίας που έδειξαν, όλη η ομάδα παράγει τις φάσεις. Νομίζω ότι θα το δείξουν στο μέλλον. Ήταν πλήγμα για τη χώρα μας».

Για τον Άρη: «Έχει κάνει καλές μεταγραφές, έχει δώσει χρήματα, έχει ένα διαφορετικό πλάνο. Θα το δούμε στο γήπεδο. Αν περάσει ο Άρης θα κοντραριστεί με την Νις. Εύχομαι να περάσουν όλες οι ελληνικές ομάδες»

Για το φετινό Πρωτάθλημα: «Φέτος θα είναι ανταγωνιστικό. Ο Παναθηναϊκός πήρε το Κύπελλο και δυνάμωσε. Η ΑΕΚ έχει το καινούριο γήπεδο ενώ και ο Άρης έκανε καλές κινήσεις».

Τι θα κάνει στο μέλλον: «Θα προσπαθήσω με την εμπειρία μου να βοηθήσω τα νέα παιδιά να κάνουν ένα βήμα βελτίωσης. Με τόσα χρόνια στα γήπεδα, μπορούμε να βοηθήσουμε. Δεν κόβεται το γρασίδι και η μυρωδιά του. Πρέπει οι ομάδες να εμπιστεύονται τους νέους προπονητές, να μπουν στον χώρο για να δώσουνε πράγματα. Γενικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχουμε τόσους ξένους στην ενδεκάδα. Παλιότερα τα ντέρμπι είχαν άλλη ομορφιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.