Πέτρογλου: « Έναν αστυνομικό να είχαμε πίσω από κάθε εγκατάσταση, πάλι θα ήταν δύσκολη η επίβλεψη»

Metrosport Team01 Μαρτίου 2021

Μετά τις εικόνες ντροπής που κατέγραψε το Metrosport.gr το πρωί της Δευτέρας στο ΕΑΚ Σταυρούπολης και τις βεβηλώσεις που έχει υποστεί ο χώρος υπήρξε συνέχεια μέσω του Metropolis 95.5 και της εκπομπής «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο Γιώργος Καρυπίδης, αυτόπτης μάρτυρας στο συμβάν και ο Πρόεδρος των ΕΑΚ Θεόφιλος Πέτρογλου τοποθετήθηκαν αναλυτικά επί του θέματος:

«Για άλλη μία φορά κάποιοι μπήκαν παράνομα στον χώρο και προκάλεσαν υλικές ζημιές. Πρόκειται για ληστεία και ο φύλακας υπήρχε μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου. Τώρα ήρθε η σήμανση και θα γίνει καταγραφή των ζημιών και των όσων έχει υποστεί ο χώρος», σημείωσε ο κ. Καρυπίδης.

Ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Θεόφιλος Πέτρογλου: «Τα ΕΑΚ απλώνονται σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Παρατηρείται το φαινόμενο να υπάρχουν τέτοιες μικρές περιπτώσεις για χώρους που μέσα δεν περιέχουν τίποτα και είναι πιο δύσκολο για τους ανθρώπους που επιδιορθώνουν τις βλάβες. Πολλές φορές είναι γνωστό ότι υστερούμε σε εγκαταστάσεις που και έναν αστυνομικό να είχαμε πίσω από κάθε εγκατάσταση θα ήταν δύσκολη η επίβλεψη τους. Από όσα έχω μάθει από το ΕΑΚ Σταυρούπολης έκλεψαν έναν υπολογιστή και ηχεία, ενώ από τον χώρο της άρσης βαρών κλάπηκαν σωλήνες. 

Στα κλειστά γυμναστήρια υπάρχει πρόγραμμα υπαλλήλων και επειδή υπάρχουν εποχιακοί τελειώνουν το οράριο τους στις 15:00 το μεσημέρι. Σποραδικά υπάρχουν φαινόμενα καθώς το 2020 είχαμε δύο φαινόμενα τέτοιων περιστατικών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.