Πετρέας: «Μετά το Κύπελλο θέλουμε και το λιγκ καπ»

Metrosport Team11 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Γιώργος Πετρέας από το βόλει του ΠΑΟΚ για τον μεγάλο στόχο που έχει ο Δικέφαλος πριν από την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στο βόλει. Την διεκδίκηση και την κατάκτηση του Λιγκ καπ.

Ο δεύτερος αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα γίνει στην Αθήνα την Παρασκευή και ο Δικέφαλος μετά την πρώτη του νίκη με 3-2 σετ, θέλει μία ακόμη για να κερδίσει το δεύτερο τρόπαιο στην σεζόν. Ο Γιώργος Πετρέας στις δηλώσεις του στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο υποστήριξε τα εξής:

«Ευελπιστούμε να κερδίσουμε ένα ακόμη τρόπαιο, θέλουμε να επιστρέψουμε με την κούπα την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει αυτό το τρόπαιο στην ιστορία του. Ήδη φέτος κερδίσαμε το Κύπελλο και θέλουμε και το Λιγκ καπ. Θέλουμε δηλαδή να κερδίσουμε δύο τρόπαια την ίδια σεζόν. Οι δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά κοντά όσον αφορά την δυναμικότητά τους, είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες της φετινής σεζόν. Πιστεύω ότι θα ήμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε το βράδυ της Παρασκευής. Στο πρώτο παιχνίδι ο κόσμος χάρηκε με αυτό που είδε. Τώρα στην Αθήνα, θα μετρήσει το τρόπαιο και η κατάκτησή του και όχι εάν θα το πάρουμε ακόμη και από το χρυσό σετ. Κερδίσαμε με 3-2 σετ στο πρώτο παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε ένα ακόμη τρόπαιο».

  • Ερώτηση επί προσωπικού, από τα μηνύματα που δεχόμαστε. Αληθεύει πως κάνεις θραύση στο ασθενές φύλλο;

«Δεν μπορώ να το πω αυτό (γελάει...). Εγώ θέλω να μιλάω για τα αθλητικά γεγονότα».

  • Με ποιόν από τους συμπαίκτες σου, είσαι στο ίδιο δωμάτιο στις αποστολές;

«Στο ίδιο δωμάτιο είμαι με τον Καναδό τον Μπράουν. Θέλουμε να δώσουμε μία αυτονόητη υπόσχεση στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα. Θα είμαστε εκεί για να πραγματοποιήσουμε ακόμη ένα στόχο, δηλαδή την κατάκτηση ενός τροπαίου. Ελπίζω να τα πούμε ξανά με μία ακόμη επιτυχία του ΠΑΟΚ. Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.