Πετράκος: «Μου φαίνεται τρομακτικό να χρειάζεται να δείξω το rapid test μου για να κάτσω σε ένα τραπεζάκι»

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2021

Ο Γρηγόρης Πετράκος ανάρτησε νέο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρεται για ακόμα μια φορά στην πανδημία του κορονοϊού και επικρίνει τα νέα μέτρα.

«Μου φαίνεται τρομακτικό να χρειάζεται να δείξω το rapid test μου για να κάτσω σε ένα τραπεζάκι» ανέφερε ο Γρηγόρης Πετράκος. «Μπορώ να κάθομαι στο παγκάκι, αλλά όχι σε τραπεζάκι», είπε ο τραγουδιστής, σχολιάζοντας τα νέα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό.

Ο Γρηγόρης Πετράκος, όπως λέει στο βίντεο του, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν χρειάζεται κάποιος πιστοποιητικό εμβολιασμού για να κάτσει σε εξωτερικό χώρο: «Αυτούς τους επιστήμονες, αυτές τις επιτροπές και αυτούς τους πολιτικούς μας λένε να τους εμπιστευτούμε» σημειώνει και αναρωτιέται: «Γιατί δεν μπορώ να κάτσω χωρίς πιστοποιητικό;»

Η ομάδα του «Πρωινού» αντίστοιχα δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω. Η Φαίη Σκορδά είπε πώς δεν θέλει να σχολιάσει και να κάνει κάποια κουβέντα με αφορμή αυτού του βίντεο του Πετράκου. Ο Βαγγέλης Περρής δε, είπε ότι ψηφοθηρεί για να βγει βουλευτής με το κόμμα του Τράγκα, ενώ ο Γιώργος Λίαγκας είπε ότι αν εκλεγεί το κόμμα του Τράγκα, ο Πετράκος θα βγει βουλευτής.

Από την άλλη δημοσιογράφος της εκπομπής είπε ότι το rapid test «μια χαρά το δείχνει στο μαγαζί που τραγουδάει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.