Πετράκος: Επιτέθηκε στον Αρκά χαρακτηρίζοντάς τον… «κακομοίρη»!

Metrosport Team07 Ιουλίου 2021

Ο Γρηγόρης Πετράκος έχει τηρήσει εξ αρχής ξεκάθαρη στάση κατά των εμβολίων για τον κορωνοϊό, έχει τοποθετηθεί πολλές φορές για τις απόψεις του γύρω από την Πανδημία, ενώ έχει κατηγορηθεί και για αναπαραγωγή fake news.

Με αφορμή σκίτσο του Αρκά για τη στάση των αρνητών του εμβολίου, ο Γρηγόρης Πετράκος επιτέθηκε στον σκιτσογράφο χαρακτηρίζοντάς τον «κακομοίρη» και εκφράζοντας την απογοήτευσή του στη στάση που τηρεί.

Αρκάς: «Οι ψεκασμένοι λέμε όχι στα εμβόλια!»

Το πρώτο σκίτσο του Αρκά που προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου ανέφερε: «Οι ψεκασμένοι λέμε όχι στα εμβόλια!».

Στο δεύτερο σκίτσο ο σοφός γέροντας του Αρκά συλλογίζεται λέγοντας: «Eγκαταλείψτε!... Απέναντι στη βλακεία είμαστε άοπλοι!».

Η απάντηση-επίθεση του Γρηγόρη Πετράκου

Σ’ αυτά τα σκίτσα ο Γρηγόρης Πετράκος επιτιθέμενος στον σκιτσογράφο, σχολίασε: «Οι σώφρονες άνδρες μεγαλώνοντας νοιάζονται περισσότερο για την ψυχή τους και την υστεροφημία τους παρά για τα χρήματα και την εξουσία... Εσύ βρε κακομοίρη Αρκά έχτισες όλη σου τη ζωή ένα έργο και έρχεσαι τώρα να παρασύρει όλους αυτούς που σε αγάπησαν να κάνουν ένα πειραματικό σκεύασμα που δεν τους αφορά μιας αι δεν κινδυνεύουν... Που την είδες τη φωτιά;;;; Μόνο εσύ καίγεσαι απ' ότι βλέπεις.... Τι απογοήτευση!».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.