Πετράκης: «Σχέση εμπιστοσύνης Άρη-Μάντζιου, τρώγοντας έρχεται η όρεξη»

Metrosport Team25 Μαΐου 2021

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την ανανέωση συνεργασίας του Άρη με τον κουμπάρο του, Άκη Μάντζιο, επισημαίνοντας πως ήταν η ενδεδειγμένη λύση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ανανέωση Άρη-Μάντζιου:

«Μίλησα στο τηλέφωνο μαζί του. Είναι κάτι που αν σκεφτούμε την πορεία του Άρη, επικυρώθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης ιδιαίτερα με τη διοίκηση, με την ομάδα και με τον κόσμο που έλλειπε φέτος. Θεωρώ ότι ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση, να πάρει την εμπιστοσύνη μετά από αυτή την πορεία. Με το σπαθί του έμεινε. Λογικό είναι».

Για το ότι δημιουργούνται μεγαλύτερες προσδοκίες για την επόμενη σεζόν:

«Για κάθε προπονητή ισχύει αυτό, όταν μια ομάδα χτίζει απαιτήσεις και προσδοκίες. Ο Άρης και ο κόσμος δεν περίμεναν τέτοια πορεία, αλλά στο τέλος έμειναν με την πικρία της απώλειας της δεύτερης θέσης και του Κυπέλλου. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Όταν υπάρχει κόσμος διψασμένος, χτίζει όνειρα και προσδοκίες».

Για το αν ο Μάντζιος κέρδισε το νέο του συμβόλαιο και αν η πορεία αυτή ήταν το ταβάνι:

«Με το σπαθί του κέρδισε την εμπιστοσύνη. Είναι παιδί της ομάδας, διακρίθηκε σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής. Στο στοίχημα το φετινό, που πίστευα εξ αρχής, πήρε την ευκαιρία και αυτή η πορεία του δίνει το δικαίωμα να κάνει μεγαλύτερα όνειρα. Είναι άνθρωπος σταθερός, έχει όνειρα και δημιουργεί προϋποθέσεις για τον επόμενο χρόνο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.