Πετράκης: «Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να δεχθεί γκολ - Θέλει μεγάλη ωριμότητα»

Metrosport Team14 Απριλίου 2022

Ο Γιάννης Πετράκης ανέλυσε στο Metropolis 95.5 με τη... ματιά του προπονητή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ. 

 «Για όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό. Μακάρι να πάνε τα πράγματα καλά γιατί αυτό θα επιστρέψει ανταποδοτικά σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί θα έχουμε ακόμη μία ομάδα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Είναι συγκυρίες και στιγμές. Πάντα σαν προπονητή εκτιμώ τα δεδομένα της στιγμής. Το σχήμα του δευτέρου ημιχρόνου πήγε πολύ καλά, εύχομαι ο κ. Λουτσέσκου να έχει το καθαρό μυαλό να βάλει και τα ανάλογα εργαλεία για να πάνε τον ΠΑΟΚ στην επιτυχία» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ολα έχουν να κάνουν με την ισορροπία. Πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί είναι νοκ άουτ ματς. Πρέπει να υπάρξει ένα πλάνο του προπονητή που θα υπηρετηθεί. Τι σημαίνει νοκ άουτ; Για να περάσει στην επόμενη φάση δεν πρέπει να δεχθεί γκολ. Αν δεχθεί μετά θα πρέπει να πετύχει τρία για να περάσει. Με αυτή την λογική θέλει μεγάλη ωριμότητα και υπομονή και τοπ επίπεδο συγκέντρωση. Δεν υπάρχει χρόνος για να επανέλθει η ομάδα από το λάθος. 

Το γκολ μπαίνει στο 1ο λεπτό και στο 90', δεν πρέπει να το εκβιάσει. Με τέτοιο αντίπαλο το λάθος πληρώνεται. Για μένα πρέπει να έχει καθαρό μυαλό ο προπονητής, να κάνει το σχέδιο και βρει τα κατάλληλα εργαλεία για να το υπηρετήσουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.