Πετράκης: «Ο Άρης παρουσιάζεται ανέτοιμος- Δεν έχει άλλη υπομονή ο κόσμος»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Πετράκης, σχολιάζοντας την αγωνιστική κατάσταση του Άρη στα τελευταία παιχνίδια, τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν αλλά και την ανάγκη του κόσμου για μια διάκριση.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε: «Εμείς στις δικές μου εποχές έχουμε ζήσει καταστάσεις πολύ πιο συναισθηματικές. Τότε ήμασταν οι περισσότεροι Έλληνες, γηγενείς. Στα στενά έφευγαν βαρέλια από πάνω, γυρνούσαν τα αυτοκίνητα ανάποδα με εμάς μέσα. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου», είπε θυμούμενος τις εποχές που εκείνος έπαιζε ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, σχολίασε τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη: «Ο Μαντσίνι είναι βαρόμετρο, και αυτό φάνηκε και από το γεγονός πως κάναμε τα πάντα για να μείνει στην ομάδα. Από την στιγμή όμως που έχεις κάνει 30 μεταγραφές, δεν θα πρέπει να σε ενδιαφέρει μόνο ένας παίκτης. Έχεις πάρει ονόματα, τα έφερες με κάποιες προοπτικές, το διατυμπάνισες αλλά δεν είδες την ετοιμότητα και την ομοιογένεια. Αυτό έχουν να διαχειριστούν στον Άρη. Πρέπει να βοηθήσουμε γιατί θα χαθούν γρήγορα οι στόχοι αν αργήσουμε κι άλλο».

Επίσης, επισήμανε αυτά που πρέπει να προσέξει ο Άρης για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τους στόχους που είχαν τεθεί εξαρχής: «Η ποιότητα του υλικού είναι συνυφασμένη με την ετοιμότητα. Αν πάρεις και βάλεις τώρα μέσα τον Χατζηπαναγή δεν μπορεί να παίξει. Την ποιότητα την έχει, την ετοιμότητα όμως όχι. Ο Άρης δεν είναι έτοιμος , σε πολλούς παράγοντες και έτσι παρουσιάζεται ως τώρα, για αυτό έχει και αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Για να πετύχει τους στόχους θα πρέπει να σκύψουν όλοι το κεφάλι και να δουλέψουν. Και ο προπονητής έχει να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση. Το κυριότερο είναι να έχουν κρύο αίμα και αγωνιστικότητα».

Τέλος, τόνισε πως ο κόσμος του Άρη διψάει για μια διάκριση: «Ο κόσμος δεν έχει άλλη υπομονή, είναι λογικό. Διψάει για κάποια διάκριση. Φέτος, ο Άρης έχτισε αυτές τις μεγάλες προσδοκίες. Το κυριότερο είναι αυτό. Θεωρώ από την στιγμή που είναι επαγγελματίες πρέπει να αναλογιστούν το μερίδιο ευθύνης που έχουν. Αλλά και αυτοί που έφεραν τους παίκτες. Δεν παίρνει μεγάλη αναβολή η διάκριση, γιατί ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο και διψάει».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.