Πετράκης: «Ο Άρης μπορεί να βρεί άλλον Μαντσίνι, οι αγάπες χτίζονται στα δύσκολα»

Metrosport Team26 Μαΐου 2022

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για το ενδιαφέρον που εκφράζεται από τον Ολυμπιακό για τον Μαντσίνι και την προοπτική μετακίνησής του.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε και για τον Κουέστα αλλά και για την πορεία του Άρη. Πιο συγκεκριμένα είπε:

“Για τον Μαντσίνι μπορώ να πω ότι έκανε 31 παιχνίδια με 5 γκολ και 5 ασίστ και είχε μία πολύ καλή χρονιά. Θεωρώ ότι ζούμε σε μία εποχή, στην οποία όπως λέμε ουδείς αναντικατάστατος. Θα είναι προς το συμφέρον της ομάδας η πώλησή του και θα δουν τις λύσεις που έχουν, χωρίς να ζημιωθεί η ομάδα και αγωνιστικά και οικονομικά. Μπορεί να τον δώσει ο Άρης, αρκεί τα ανταλλάγματα να είναι ικανοποιητικά. Ο Μπούργος έχει ανοίξει και μία πόρτα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τέτοιος παίκτης μπορεί να αντικατασταθεί. Μπορεί να βρει άλλον Μαντσίνι ο Άρης, εάν τον δώσει.

Όσο για τον Κουέστα και την παραμονή του μετά την επιθυμία του Μπούργος, είχαμε μιλήσει για τις κακές ημέρες του Κουέστα, θεωρώ ότι είναι στην καλύτερη του κατάσταση για να παίξει, είναι ένα με τον Άρη, έδειξε και τα συναισθήματά του. Πέρασε δύσκολες στιγμές, δείχνει σταθερότητα. Μαζί με έναν ακόμη ισάξιό του. Τον θεωρώ απαραίτητο στην ομάδα. Είναι τέσσερα χρόνια στον Άρη και θα μείνει για άλλα δύο χρόνια. 

Ο Θείος μου ο Πετράκης είχε πάει στην ΑΕΚ μετά από οκτώ χρόνια. Τώρα είμαστε σε μία κατάσταση για να διατηρηθεί η αξιοπρέπεια της ομάδας. Η ομάδα πριν από 4-5 χρόνια έπαιζε στην τρίτη εθνική. Ο Άρης έγινε πιο δυνατός. Όσο τον κυνηγούν ο Άρης δυναμώνει. Οι αγάπες χτίζονται στα δύσκολα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ο κόσμος περιμένει το επισφράγισμα. Διψά για ένα τίτλο”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.