Πετράκης: «Ντέρμπι από τα παλιά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός»

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2020

Ο Γιώργος Πετράκης κατέθεσε μέσω του Metropolis 95.5 την άποψή του για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τα παιχνίδια μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού και ΟΦΗ-Άρη. 

Αρχικά αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου: «Ισχύει ότι έχει το υψηλότερο ΑΕΠ. Είναι πλούσια χώρα. Μου ήρθε μία πρόταση όταν έφυγα από την Λαμία και ανέλαβα μία ιστορική ομάδα του Λουκεμβούργου. Το είδα σαν μία πρόκληση, ήθελα να δουλέψω στο εξωτερικό για να μάθω και κουλτούρες αλλά και άλλες γλώσσες. Πάντα ο μάνατζερ με μια επαφή μπορεί να αναδείξει την αξία σου, πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου. Το πρωτάθλημα εξελίσσεται, σίγουρα δεν είναι στο επίπεδο της Ελλάδας, αλλά προσπαθούν να το εξελίξουν. Νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα έχει ανέβει επίπεδο».

Για την εξέλιξη της Super League 1 και το ματς ΟΦΗ-Άρης σημείωσε: «Βλέπω όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Το ΟΦΗ-Άρης θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Και λόγω της πορείας του Άρη, αλλά και ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα καλή όπως μας δείχνει από πέρσι. Και οι δύ ομάδες έχουν καλή επίθεση και θα γίνει συναρπαστικό παιχνίδι. Η ποιότητα του Άρη στην επίθεση είναι δεδομένη και με τον Μάντζιο έδεσε και η άμυνα και υπάρχει ισορροπία. Από την άλλη ο ΟΦΗ παίζει πάντα ανοιχτά και θεωρώ ότι θα είναι ένας αγώνας που θα κριθεί στο γκολ».  

Για το ματς μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού τόνισε: «Οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν διαφορετική ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός βρίσκει τα πατήματά του και την φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο προπονητής. Ο ΠΑΟΚ έρχεται από δύσκολη περίοδο με πολλά παιχνίδια και από την αλλαγή προπονητή. Τώρα συγκεντρώνεται στο πρωτάθλημα και στη νίκη. Βλέπω πραγματικό ντέρμπι όπως τα παλιά χρόνια. Έχουν τον τρόπο στον ΠΑΟΚ το άγχος να το μετατρέψουν σε δημιουργικό. 

Λίγο ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Άρη. Αν οι παίκτες ακολουθήσουν πιστά το πλάνο του προπονητή και με βάση τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού, μπορούν να χτυπήσουν το παιχνίδι. Είναι σημαντικό που φέτος γίνεται συναρπαστικό πρωτάθλημα, το επίπεδο είναι καλό πλέον. Βλέπουμε κα τον Άρη μπαίνει στη διαδικασία να είναι ψηλά και εύχομαι η κορυφή να είναι έτσι μέχρι το τέλος. Ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα, είναι δεμένη ομάδα, ενώ οι άλλες άλλαξαν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.