Πετράκης: «Μου έκανε καλή εντύπωση ο Άρης, μακάρι να μικρύνει η ψαλίδα»

Metrosport Team22 Αυγούστου 2022

Για την εικόνα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μίλησε ο Γιάννης Πετράκης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον παίκτη που ξεχώρισε στην πρεμιέρα: «Περίμενα κάτι άλλο αλλά συνάντησα κάτι που δεν με εξέπληξε. Δεν μου έκανε εντύπωση κάποιο παιδί».

Για τον Πάολο Φερνάντες: «Δεν με εντυπωσίασε όπως έπαιξε, το περίμενα. Με επιβεβαιώνει και ενισχύει την καλή εικόνα που έχω για εκείνον»

Για το πρωτάθλημα: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, πιστεύω ότι θα είναι ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό με εκπλήξεις. Βέβαια, δεν μπορώ να πω ότι θα είναι απρόβλεπτο. Οι ομάδες του πάνω μπλοκ θα έχουν τον πρώτο λόγο μέσα και έξω. Ελπίζω να μικρύνει η ψαλίδα με τους υπόλοιπους. Ο Άρης μου έκανε καλή εντύπωση και έδειξε ότι μπορεί να κάνει καλά πράγματα. Στα άλλα παιχνίδια, οι ομάδες ήταν κοντά».

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν διαπιστώνω βελτίωση στον Ολυμπιακό. Υπάρχει μια μικρή αλλά δεν είναι θεαματική. Δεν είναι μάγος ο προπονητής, χρειάζεται υπομονή και χρόνο. Χθες με τα Γιάννενα και κινδύνεψε και θα μπορούσε να φάει γκολ. Δεν ήταν ο Ολυμπιακός των προηγούμενων χρόνων. Δεν έχει καλή δομή ως ρόστερ, του έλειπαν βασικά χαρακτηριστικά. Θέλει ποιότητα. Ήταν προβλέψιμος. Τώρα πάει να βελτιωθεί αλλά θα το δείξει ο χρόνος».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.