Πετράκης: «Μόνο έτσι μπορεί να περάσει ο Άρης»

Metrosport Team24 Ιουλίου 2021

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Πετράκης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον αγώνα των «κίτρινων» με την Αστάνα για το Conference League και την προσπάθεια πρόκρισης στον αγώνα ρεβάνς του «Κλ. Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι και την ήττα:

«Σίγουρα περιμέναμε την ομάδα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν ήρθαν τα πράγματα όπως θέλαμε. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Πρέπει να κρίνουμε με πιο ελαφριά την καρδιά όλες τις ομάδες. Έδειξαν ανέτοιμες όλες οι ελληνικές ομάδες. Η Αστάνα είχε πολλά παιχνίδια στο ενεργητικό της. Είχε ιδιαιτερότητες και το γήπεδο. Έχει προβλήματα η ομάδα με τις μεταγραφές, δεν ενισχύθηκε στις βασικές της θέσεις. Εκεί που ενισχύθηκε είναι λογικό οι παίκτες να είναι ανέτοιμοι. Δεν είναι εύκολο το ποδόσφαιρο. Η ομάδα με το γνωστό της στυλ μπήκε δυνατά στο ματς. Θα μπορούσε να έχει σκορ ασφαλείας, να είχε προηγηθεί. Δεν πρόσεξε τις λεπτομέρειες. Υπήρχαν παράγοντες όπως το πλαστικό χόρτο. Δέχθηκε εύκολο γκολ».

Για το κενό που έμεινε από τη φυγή του Ροζ:

«Αν πάμε στην εικόνα της ομάδας, όχι. Το κενό του Ροζ δεν καλύφθηκε. Μπελανουάν και Δεληζήσης είναι παίκτες που τους ξέρουμε. Πήγε στην πεπατημένη ο Άκης (Μάντζιος) παίζοντας με παίκτες που ξέρουμε για να ισορροπήσει την ανετοιμότητα, να μπει δυνατά στο ματς και να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο. Δεν έγινε για πολλούς λόγους. Από την επιπολαιότητα των επιθετικών. Δεν είναι οι τοπ σκορερ. Δεν μπορεί η ομάδα με τέτοια αποχή από διακοπή να έχει τον αγωνιστικό ρυθμό που έχει για 90 λεπτά. Κάποια στιγμή έκατσε. Δεν τράβηξαν κάποια στιγμή Γκάμα και Ματέο».

Για το αν μπορεί να τα καταφέρει ο Άρης στον δεύτερο αγώνα:

«Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να τα καταφέρει η ομάδα. Αν πετύχει γρήγορο γκολ, με τη βοήθεια του κόσμου δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσει ο Άρης. Κάθε μέρα σε προετοιμασία έρχεται και σε καλύτερο ρυθμό η ομάδα. Θέλει περισυλλογή. Να προσέξουν τις λεπτομέρειες. Σε μια εβδομάδα θα μπουν πιο δυνατά και ουσιαστικά οι παίκτες. Ανατρέπεται η δυσμενής εικόνα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.