Πετράκης: «Κακώς ακυρώθηκε το γκολ, βγάζω το καπέλο στον Γκάμα»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2021

Θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Άρη στα Γιάννενα σύμφωνα με όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Πετράκης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι εντυπωσιάστηκε που είδε την ομάδα να ανταπεξέρχεται σε τέτοιες συνθήκες. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ του Άρη που ακυρώθηκε: «Κακώς ακυρώθηκε το γκολ. Ο Μάνος προσπαθεί να αποφύγει τον τερματοφύλακα, η φάση συνεχίζεται και ο πορτιέρο προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο Άρης είναι σε καλό δρόμο και φέτος ελκύει τα βλέμματα και των αντιπάλων. Είναι αποδεκτός».

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο: «Δεν ξέρω γιατί με τη ροή της βροχής δεν σκέφτηκαν ότι έμπαινε σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών. Επιπλέον, ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο να παίξεις. Τα ξεπέρασε ο Άρης. Ο ΠΑΣ είχε κάνει δύο φάσεις. Όταν μια ομάδα σαν τον Άρη να πάει εκτός έδρας και με αυτές τις καιρικές συνθήκες και κάνει πίεση στα τρία τέταρτα του γηπέδου είναι αξιοσημείωτο. Δεν του προσφέρεται να παίζει σε βαριά γήπεδα. Πάλεψαν όλα τα παιδιά. Έβλεπα τον Γκάμα και του έβγαζα το καπέλο γιατί χόρευε. Το πως θα τους διαχειριστείς και πως θα τους έχεις έτοιμος για τα συνεχόμενα παιχνίδι.».

Για το φορ: «Η ομάδα έχει ένα τρόπο παιχνιδιού διαφορετικό. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τους επιθετικούς που έχει. Σίγουρα θα χρειαστεί και ένας φορ περιοχής». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.