Πετράκης: «Ο Μάντζιος άφησε το στίγμα του, έγινε κακός προγραμματισμός στις μεταγραφές»

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2022

Για την απόλυση του Άκη Μάντζιου από τον Άρη μίλησε ο καλός του φίλος, κουμπάρος και έμπειρος προπονητής, Γιάννης Πετράκης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:
«Όταν η ομάδα κάνει κύκλους, είναι λογικό να έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για έναν προπονητή. Είναι λογικό για την Ελλάδα. Δεν υπάρχει η κατάλληλη υπομονή. Ήταν αναμενόμενο να φύγει μετά το χθεσινό αποτέλεσμα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει μια καταθλιπτική τάση στην ομάδα. Ο Άκης είναι ένας επιτυχημένος προπονητής που άφησε το στίγμα του.

Ο κύκλος δεν έκλεισε αλλά δεν ειναι οι συνθήκες κατάλληλες για να μείνει. Δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες και ήρθαν όλα ανάποδα. Έγινε κακή διαχείριση και προγραμματισμός στις μεταγραφές. Δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες από πέρυσι για πρωτάθλημα. Δεν είναι έτσι ο πρωταθλητισμός. Κρίνονται στη λεπτομέρεια τα παιχνίδια, στο γκολ. Πρέπει να κερδίσεις Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ. Εμείς θέλουμε σε δύο χρόνια να πάρουμε Champions League. Πρέπει να κοιτάμε και τι έχουμε μπροστά μας. 

Έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι οι άνθρωποι της διοίκησης πλέον. Με έχει τρελάνει το γεγονός ότι παίζουν μόνο ξένοι στην ενδεκάδα. Θα μπορούσε ο Άρης να είναι πιο ψηλά αν είχε παίκτη που έβαζε γκολ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.