Πετράκης: «Ο ΠΑΟΚ θα γίνεται ακόμα καλύτερος αν μπει και άλλο νέο αίμα»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Πετράκης.

Ο έμπειρος τεχνικός σκιαγράφησε τα όσα είδε εντός αγωνιστικού χώρου από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, την μέχρι τώρα πορεία των ΠΑΟΚ και Άρη καθώς και το ποια στοιχεία θεωρεί πως θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή στη Superleague 1.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για την Εθνική Ομάδα και το μέλλον του Φαν Σιπ: «Με τον κύριο Φαν Σιπ, η Εθνική ομάδα σαν εικόνα ήταν καλή αλλά δεν συνοδεύτηκε με το αποτέλεσμα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα δεν κατάφερε να διακριθεί. Το πέρασμα του είχε θετικό πρόσημο, αλλά δεν ήταν αρκετό για να φέρει επιτυχίες. Πιστεύω πολύ στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, θεωρώ ότι η θέση μας είναι πολύ πιο πάνω από ότι αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι είναι σωστή η απόφαση να γίνει αλλαγή προπονητή και θεωρώ ότι είναι καλύτερη η επιλογή ενός Έλληνα τεχνικού. Σημαντικό είναι αυτός που θα πάει στην Εθνική να κάνει επιλογή με κριτήριο την αξία του παίκτη και το τι κάνει εντός γηπέδου».

Για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε στην αρχή, σιγά σιγά θα γίνεται ακόμα καλύτερος, πόσο μάλλον αν μπει ακόμα περισσότερο νέο αίμα. Ο Άρης πέρασε ένα δύσκολο κομμάτι, είχε το -6 βαθμούς αλλά τώρα έχει περιθώρια εξέλιξης καθώς έχει πολύ καλό υλικό».

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν την μάχη του τίτλου: «Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να κάνει πρωταθλητισμό, παρόλο που δεν πείθει, έχει νοοτροπία πρωταθλητή και αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να το μάθεις, αλλά το αποκτάς διαχρονικά. Έχει εμποτιστεί με τον πρωταθλητισμό και τα τελευταία χρόνια μπαίνει και ο ΠΑΟΚ σε αυτή τη διαδικασία. Εξίσου καλό υλικό έχει και η ΑΕΚ, θα έχουμε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα καθώς έχουν βελτιωθεί αισθητά και οι υπόλοιπες ομάδες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.