Πετράκης: «Απελευθερωμένος ο Μπίσεσβαρ, θα είναι μια καλή χρονιά για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Κρητικός προπονητής έπλεξε το εγκώμιο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με τον οποίο συνεργάστηκε την περασμένη σεζόν στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Επίσης μίλησε και για τον Άρη, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό για το πώς θα εμφανιστούν στο φετινό Πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε:

Για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Τον είδα. Την ποιότητα που έχει την έχει καταθέσει, δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώσω εγώ. Αυτό που θέλω να πω εξαρχής είναι ότι είναι πολύ πειθαρχημένος στην προπόνηση. Παρότι ήρθε τότε σε μας από υψηλότερο επίπεδο δούλευε συνεχώς. Αυτό που είδα από τον Ντιέγκο είναι ότι είναι απελευθερωμένος. Το περιβάλλον είναι ευνοϊκό για αυτόν. Οπότε τα εύσημα στον προπονητή. Όταν ένας αθλητής βρίσκεται σε τέτοιο περιβάλλον μπορεί να αποδώσει αυτό που μπορεί και είναι σπουδαίο. Όταν ήρθε στην Κύπρο από μια μεγάλη ομάδα πίστευαν όλοι ότι ήθελαν από αυτόν να πάρει το πρωτάθλημα. Του είπα ότι δεν είναι έτσι, πως είναι ένα σημαντικό «γρανάζι» της μηχανής και το κατάλαβε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μαζί του».

Αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο: «Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι δημιουργείται μια νέα βάση. Επειδή υπάρχουν παίκτες, θα βρεθεί ισορροπία. Νομίζω θα είναι μια καλή χρονιά για τον ΠΑΟΚ».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Αυτό που είναι το πιο σημαντικό στις ομάδες του Λουτσέσκου είναι ότι διασφαλίζει με οποιοιδήποτε τίμημα την αμυντική ισορροπία. Πρώτιστα να μη δέχεται γκολ και με την ποιότητα που έχει στην επίθεση θα μπει το γκολ. Μέσα από αυτό ενισχύονται και τα αλλά κομμάτια. Με τον ΠΑΣ το γκολ μπήκε από λάθος και στα άλλα ματς η σφραγίδα έχει κατατεθεί. Για μένα κάθε ομάδα είναι του προπονητή, είτε με τα συν είτε με τα μείον της. Έτσι είναι η δουλειά μας, ο καθένας έχει τον τρόπο που σκέφτεται».

Για τον Άρη: «Ο Άρης στα φιλικά κατέθεσε σπουδαία πράγματα. Δεν ήταν υποθετικά αλλά πραγματικότητα. Σίγουρά είναι άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα. Αυτό δεν ακυρώνει ό,τι κάνει η ομάδα. Ο Μάντζιος κάνει καλή δουλειά και ο Άρης έχει υψηλού επιπέδου ρόστερ. Θα έχει καλή χρονιά και έχει όλες τις προϋποθέσεις να το πράξει».

Για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό: «Είναι αναβαθμισμένα τα ρόστερ τους από πέρσι. Το θέμα είναι πως θα αποκτήσει τη φυσιογνωμία και τη μορφή που πρέπει. Θέλει χρόνο. Σε αντίθεση με ΠΑΟΚ, Άρη, Ολυμπιακό που έχουν τους ίδιους προπονητές από πέρσι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.