Πετκάκης: «Στο 60-70% ο Σβαμπ, ανυπομονεί για γεμάτη Τούμπα»

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2020

Υπόσχεση για έναν καλύτερο Στέφαν Σβαμπ όσο περνά ο καιρός έδωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Δημήτρης Πετκάκης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι είναι ένας παίκτης με αρχηγικές ικανότητες, που ενδιαφέρεται για τους συμπαίκτες του και προσπαθεί να βελτιώνεται συνεχώς. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις ικανότητες του Σβαμπ: «Το περιμέναμε. Έχει μια λαμπρή καριέρα. Είναι παίκτης με αρχηγικές τάσεις. Φοβόμασταν ότι θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί αλλά το ξεπέρασε γρήγορα και του αρέσει πολύ. Έχει να δώσει ακόμη περισσότερα καθώς ακόμη είναι στο 60 με 70%. Όσο περνά ο χρόνος θα ενσωματώνεται περισσότερο στο πλάνο της ομάδας και θα αρχίσει να σκοράρει κιόλας».

Για το ποιος τον βοήθησε να προσαρμοστεί : «Με κάποιους συμπαίκτες ήταν πιο κοντά και τον βοήθησαν. Όπως για παράδειγμα ο Κρέσπο. Σαν παιδί θέλει να έχει σχέσεις, είναι ανοιχτός, η χώρα του αρέσει και η ομάδα. Είναι παίκτης που του αρέσει η πειθαρχεία και ειδικά τώρα με τον Γκαρσία νομίζω θα δείξει περισσότερα».

Για την εικόνα του Σβαμπ στα αποδυτήρια: «Θα κάνει παρέα από τον πιο μικρό μέχρι το μεγαλύτερο. Τον ενδιαφέρει να γνωρίσει καλά τους συμπαίκτες του και λειτουργεί ηγετικά. Θέλει να βοηθά, να κατευθύνει».

Για την έλευση του Μουργκ: «Σίγουρα τον βοηθά».

Για την απουσία κόσμου: «Είναι πολύ στενάχωρο το γεγονός ότι στερείται τη γεμάτη Τούμπα. Ανυπομονεί να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να παίξει μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Για τα χαρακτηριστικά του: «Είναι ένας 100% επαγγελματίας, του αρέσει να πηγαίνει πρώτος και να φεύγει τελευταίος από το γήπεδο. Πάνω από όλα βάζει τη δουλειά, προσπαθεί να βελτιώνεται ακόμη και σε τομείς που δεν είναι ιδιαίτερα καλός. Θέλει να αρχίσει να σκοράρει ακόμη και από εκτελέσεις φάουλ. Θα τα δείξει στο μέλλον». 

Για τη μη κλήση του στην εθνική: «Για εμάς είναι στενάχωρο. Θα έπρεπε να είχε κληθεί. Θεωρώ ότι θα κληθεί στην εθνική ομάδα καθώς κάνει καλές εμφανίσεις στον ΠΑΟΚ»

Για το αν πιστεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος:«Σίγουρα. Όλοι το πιστεύουν μέσα στην ομάδα. Θα πάει προς το καλύτερο ο ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.