Πετκάκης: «Ηγετικός χαρακτήρας και βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ ο Σβαμπ»

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πόντου και νυν μάνατζερ παικτών, Δημήτρης Πετκάκης, και μίλησε για την κινητικότητα στην πρώην ομάδα του, τον κόσμο του Απόλλωνα ενώ μίλησε και για τον Στέφαν Σβαμπ που δείχνει να απελευθερώνεται περισσότερο φέτος στη θέση «8».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Στο ποδόσφαιρο ο χρόνος και η υπομονή φέρνει και το αποτέλεσμα. Σίγουρα με χαροποιεί που υπάρχει κινητικότητα στην ομάδα, ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια ο Απόλλων. Είναι καλό και για τη Θεσσαλονίκη να πηγαίνει καλά ο Απόλλων, όλοι περιμένουν να κάνουν μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Η ομάδα πρέπει να έχει άμεσο δεσμό με τον κόσμο της, τα αποτελέσματα και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν επηρεάσει τον κόσμο. Χρειάζονται οι ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης, όπως και ο Ηρακλής».

Για τον Στέφαν Σβαμπ: «Θέλει χρόνο για να δείξει ποιος είναι, το είχα πει και από πέρυσι, όσο περνούσε ο καιρός βελτιωνόταν, είναι ηγετικός χαρακτήρας, βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ, είναι επαγγελματίας, και θέλει να κατακτήσει πράγματα με τον ΠΑΟΚ. Εχει πιο μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι φέτος, απελευθερώνεται περισσότερο στη θέση 8, είναι μποξ του μποξ, φαίνεται πιο ξεκάθαρα στον ρόλο που έχει την ομάδα, είναι ο τρόπος σκέψης του προπονητή, οι παίκτες που είναι γύρω του. Είναι ικανοποιημένος από τη λειτουργία της ομάδας, δεν έχει ζήσει ακόμη γήπεδο γεμάτο και θέλει να ζήσει αυτές τις στιγμές. Έχει στο μυαλό του την εξέλιξή του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.