«Πέθανε o Πελέ στην ηλικία των 74...»: Η απίστευτη γκάφα... ολκής του CNN

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2022

Σάλο προκάλεσε το πρωί της Παρασκευής η τραγική είδηση που μετέδωσε το CNN πως ο θρύλος του ποδοσφαίρου, ο Πελέ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Μέσα σε λίγα λεπτά τα social media πήραν «φωτιά», προκαλώντας την θλίψη εκατοντάδων χρηστών που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην τραγική είδηση. Και μάλλον, καλά έκαναν, αφού αποδείχθηκε γκάφα... Μία απίστευτη γκάφα, στην οποία «έπεσε» ένα από με τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα στον κόσμο.

Το «μοιραίο» λάθος με τον θάνατο του Πελέ, που λίγο έλειψε να κάνει το γύρο του κόσμου, έγινε από τους συντελεστές της εκπομπής «New Day».

Οπως αναφέρει το express.co.uk, ο εκπρόσωπος του καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου επικοινώνησε με το CNN και διέψευσε την πληροφορία αναφέροντας πως είναι καλά. Αμέσως, οι συντελεστές της εκπομπής μέσω του Twitter ενημέρωσαν τους χρήστες, ζητώντας συγγνώμη για την λάθος πληροφορία που μετέδωσαν.

«Ο εκπρόσωπος ενημέρωσε το CNN πως ο Πελέ είναι ζωντανός και πολύ καλά» αναφέρει συγκεκριμένα η εκπομπή μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.