Πέταγε...φωτιές στο πρώτο του φιλικό ο Μακεδονικός!

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Αυγούστου 2020

Ποιος είδε τον Μακεδονικό και δεν φοβήθηκε; Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά ήταν καταιγιστική στην πρώτη της φιλική αναμέτρηση, καθώς συνέτριψε με 8-0 τον Αετό Βαρβάρας εντός έδρας. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Τσουκάνης, ο οποίος σημείωσε καρέ τερμάτων.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 18΄ με τον Τσουκάνη να κάνει το 1-0, για να έρθει τρία λεπτά μετά ο Ζαννάκης να δώσει αέρα δυο τερμάτων στους γηπεδούχους. 

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μακεδονικός πέτυχε τρία γκολ (όλα με τον Τσουκάνη) σε διάστημα πέντε λεπτών, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-0. 

Τα υπόλοιπα τέρματα για τους «πράσινους» πέτυχαν οι Σιαγλής (72΄), Τσάκαλος (77΄) και Γουνόπουλος (80΄).

Εκτός από το τεστ κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Χαλκιδικής, η οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική, η ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης έχει κλείσει ως τώρα και άλλα τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα κοντραριστούν κατά σειρά κόντρα στους Πιερικό (23/8, Α' ΔΑΚ Κατερίνης), Αλμωπό Αριδαίας (26/8, γήπ. Αριδαίας), Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (30/8, γήπ. Κεραμιδίου) και Αναγέννηση Πλαγιάς (5/9, γήπ. Πλαγιάς).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.