Πετάει στα σύννεφα η Ρέιντζερς

Νίκος Κουλιανός22 Οκτωβρίου 2020

Οι 12 όμιλοι του Europa League,κλέβουν την παράσταση με παιχνίδια και επιλογές για όλα τα γούστα. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά.

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ – ΚΛΟΥΖ: Σύγκρουση ανάμεσα σε δύο ομάδες που μοιάζουν ισοδύναμες , θα πάρουν μικρά ρίσκα και θα προσέξουν πρώτιστα να μην χάσουν.Αν μέσα σ όλα προσθέσουμε και την έφεση που έχουν και οι δύο να φέρνουν χινάρια στα πρωταθλήματά τους,γίνεται αντιληπτό ότι η ισοπαλία έχεις καλές τύχες να περάσει.

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡ.: Εντυπωσιακή η πορεία της Μπερ Σεβά μέχρι στιγμής στην Ευρώπη καθώς μπήκε στους ομίλους μόνο με νίκες.Το άσχημο είναι ότι απέναντι στην έμπειρη Σλάβια θα παίξει σε ουδέτερο γήπεδο, αυτό της Πετάχ Τίκβα.Η Σλάβια μέχρι στιγμής δείχνει δυνατή,αλλά εκτός έδρας ζορίζεται, όπως είδαμε και στην Δανία με Μίντιλαντ.Με ρίσκο κι εδώ ισοπαλία.

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Εξαιρετική μέχρι στιγμής η ευρωπαία Λεχ Πόζναν καθώς εν΄τος συνόρων εμφανίζεται προβληματική και με πολλά αμυντικά προβλήματα.Η έμπειρη και πανίσχυρη φετινή Μπενφίκα λογικά δεν θα χει πρόβλημα. Το διπλό συνδυαστικά με το over, έχει καλές τύχες να περάσει.

ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. – ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ: Ωραίο ματς στην Λιέγη.Από την μια η έμπειρη και σταθερά ποιοτική ταντάρ και από την άλλη η Ρέινζτερς που είναι στους 7 ουρανούς, καθώς δείχνει πανίσχυρη όσο ποτέ, από τότε που έπεσε στα ερασιτεχνικά για οικονομικούς λόγους.Προέρχεται από την μεγάλη νίκη στο old firm και περιμένουμε τουλάχιστον να μην χάσει και στο Βέλγιο.Θα κρατήσουμε το χ2 +g/g, που καλοπληρώνει.

ΠΑΟΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ: Ζόρικο θα είναι το ματς για τον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς η Ομόνοια είναι μια σκληροτράχιλη ομάδα που αν δεν της βάλεις γκολ νωρίς είναι ικανή να σε μπλέξει..Ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει βρει και ψάχνει το εύκολο γκολ που δεν του δίνει ακόμα ο Τσόλακ. Θεωρώ ότι το 2-3 γκολ είναι ιδεατή επιλογή, καθώς το φέρνουν και οι δύο ομάδες 6 φορές στα 7 πρόσφατα παιχνίδια τους.

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΑΕΚ: Παρακολούθησα την Μπραγκα στο τελευταίο της παιχνίδι με την Νασιονάλ που κέρδισε με 2-1 και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε αρκετά. Δείχνει να βρίσκει ρυθμό ,μετρά πλέον απανωτές νίκες και θα χει στο πλευρό της ,περίπου 5 χιλιάδες κόσμο. Όσον αφορά την ΑΕΚ ,ψάχνει πατήματα, έχει και πάλι αρκετά προβλήματα,παρότι επιστρέφει ο Μάνταλος και ο Ινσουα, ωστόσο θεωρώ ότι δύσκολα θ αντέξει την πίεση της Μπράγκα. Ο άσος κοντά στο 1.90, θεωρώ ότι είναι value.

NTINAMO ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Οι επιλογές μας θα κλέισουν στον 11ο όμιλο, που δείχνει να είναι από τους πλέον ισορροπημένους. Στο «Μαξιμίρ» έχουμε μια αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες ωστόσο που δεν έχουν σκοπημότητα στο παιχνίδι τους και παίζουν ανοιχτά στα παιχνίδια. Θεωρώ ότι η αναμέτρηση ξεκινά από το 1-1 και περιμένουμε ακόμα ένα γκολ για να περάσει ο καλοπληρωμένος combos!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.