Πετάει ο Μιχαηλίδης για Πορτογαλία, στο πλευρό του ο Ασλανίδης

Κώστας Πετρωτός03 Απριλίου 2022

 Μία ιδιαίτερη μέρα είναι σήμερα για τον Γιάννη Μιχαηλίδη, καθώς το πρωί πετάει για Λισαβόνα μέσω κεντροευρωπαϊκής πόλης προκειμένου αύριο να κάνει επέμβαση στο ιατρικό κέντρο του φημισμένου δόκτορα Ζοσέ Νορόνια. 

Ο 22χρονος στόπερ δεν πάει μόνος του στην Πορτογαλία και αυτό είναι πολύ σημαντικό, τόσο και λόγους ποιότητας δουλειάς στην αποκατάσταση, όσο και ψυχολογικούς. Μαζί του ταξιδεύει και ο γυμναστής αποκατάστασης της ΠΑΕ, Ανέστης Ασλανίδης που έχει διπλή εμπειρία από συνεργασία με το τιμ του Ζοσέ Νορόνια. 

Ήταν εκείνος που είχε αναλάβει να κάνει δουλειά στην αποκατάσταση τόσο με τον μπατζανάκη του Αντρέ Βιεϊρίνια, όσο και με τον Ζοσέ Μαουρίσιο. Με απλά λόγια, ο Γιαννιτσιώτης αμυντικός θα συνοδεύεται από έναν ειδικό του χώρου, με γνώση των ανθρώπων που δουλεύουν στην κλινική του Ζοσέ Νορόνια, κάτι που σημαίνει ότι η επικοινωνία και χημεία μεταξύ τους θα είναι πολύ καλή.

 Ο Ανέστης Ασλανίδης θα δουλέψει με τον Γιάννη Μιχαηλίδη, κυρίως στο Πόρτο όπου θα μεταβούν μετά την επέμβαση στην Λισαβόνα. Προφανώς, βοηθά πολύ και η γνώση του αρχηγού της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην πατρίδα του. Ο Ανέστης Ασλανίδης, φυσικά, θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ που ήδη έχει ενημερώσει τον δόκτορα Νορόνια για την κατάσταση του Μιχαηλίδη στέκοντας και όλο το απαραίτητο υλικό (εξετάσεις) που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Το πλέον σημαντικό, βέβαια, στην περίπτωση του Μιχαηλίδη είναι ότι ο ίδιος πλέον έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του τραυματισμού του και βλέπει μπροστά. Εκανε την δουλειά που ήταν απαραίτητη για να είναι έτοιμο το γόνατο για την επέμβαση και πλέον περιμένει να τελειώσει με επιτυχία η επέμβαση και να αρχίσει το επίπονο και πολύμηνο πρόγραμμα αποκατάστασης μέχρι την επάνοδο στα γήπεδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.