«Πετάει» για Θεσσαλονίκη ο Ζαμπά! Η ειδική πρόσκληση για την κοπέλα και την οικογένειά του

Κώστας Πετρωτός16 Δεκεμβρίου 2021

Η πρώτη κίνηση για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ακούει στο όνομα του Λέο Ζαμπά, με τον Βραζιλιάνο να είναι έτοιμος για την επιστροφή του στον Δικέφαλο.

Το Metrosport.gr, σας είχε ενημερώσει προ ημερών για την άφιξη του ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας, με τον ίδιο στη Βάσκο να έχει καταγράψει 33 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ και πλέον αναμένεται να προσθέσει μία επιπλέον λύση στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής του Δικεφάλου.

Ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει ήδη το μακρύ του ταξίδι από την πατρίδα του και σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 17/12. 

Σε αυτό το ταξίδι ο Βραζιλιάνος δεν θα είναι όμως μόνος του, καθώς μαζί του ταξιδεύει η σύντροφος του αλλά και η οικογένεια του και αυτό θα συμβεί έπειτα από ειδική πρόσκληση που τους απέστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνοντας λύση στο πρόβλημα που υπάρχει με τις αφίξεις πολιτών στην Ελλάδα από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς αυτό επιτρέπεται να συμβεί μόνο σε όσους έχουν εργασιακούς λόγους για την είσοδο στη χώρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.