Πες το «σύνθημα» και κέρδισε ένα Electric Scooter Skateflash Urban 2.0!

Metrosport Team20 Μαΐου 2020

Συντονιστείτε καθημερινά με το Metropolis 95,5 και μόλις οι παραγωγοί δώσουν το σύνθημα «Ακούμε Metropolis και κερδίζουμε super δώρο» σε ανύποπτο χρόνο, έχετε 5 λεπτά στην διάθεση σας για να καλέσετε στο 2310909090, να πείτε το σύνθημα και να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε το μοναδικό Electric Scooter Skateflash Urban 2.0, αξίας 400 ευρώ!

H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου, στην εκπομπή των Γιάννη Πάγκου και Γιώργου Ζαΐρη (10:00-12:00).

Το Electric Scooter Skateflash Urban 2.0 είναι η τέλεια αστική συγκοινωνία για να ταξιδέψετε στην πόλη με στυλ και άνεση.

#Μένουμε ασφαλείς, εμπιστευόμαστε την ηλεκτροκίνηση, κερδίζουμε το Electric Scooter Skateflash Urban 2.0 και απολαμβάνουμε την κάθε μας μετακίνηση!

Extra πληροφορίες για το Electric Scooter Skateflash Urban 2.0

Μετακίνηση στην πόλη με ένα διασκεδαστικό και αποτελεσματικό τρόπο με το μοντέλο Skateflash Urban 2.0. Σας προσφέρουμε ένα ελκυστικό σχεδιασμό και μια καλή δόση ταχύτητας και αυτονομίας. Απολαύστε την αστική μετακίνηση όπως ποτέ άλλοτε χάρη στον ισχυρό κινητήρα 350 Watt που επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα 30 χλμ / ώρα. Το χαλύβδινο πλαίσιο και οι τροχοί των 8 ιντσών θα σας επιτρέψουν να κινηθείτε με άνεση στις καθημερινές σας κινήσεις και ασφάλεια χάρη στο μπροστινό φως και στην μπροστινή ανάρτηση. Η μπαταρία επιτυγχάνει μεγάλη αυτονομία για να ταξιδέψει έως 25 χιλιόμετρα, ώστε να μπορείτε να κινηθείτε όπου χρειάζεστε χωρίς προβλήματα. Εύκολη μεταφορά, με πλήρως αναδιπλούμενο σύστημα το Skateflash SK Urban 2.0 ηλεκτρικό σκούτερ είναι η τέλεια συνοδεία στα ταξίδια σας με στυλ και άνεση.

Δίνουν το σύνθημα οι παρακάτω εκπομπές:

  • "Ραπ & Κουλ Show" - Νίκος Κουλιανός-Κωστής Ραπτόπουλος
  • "Η πλάκα τέλος" - Γιάννης Πάγκος-Γιώργος Ζαΐρης
  • " Στη Σέντρα" - Γιώργος Μπούζος
  • "Τρίτο Ημίχρονο" - Βασίλης Βλαχόπουλος-Κώστας Πετρωτός

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.