Περνάνε από... αξιολόγηση στο OPEN!

Metrosport Team18 Αυγούστου 2022

Έγινε η επένδυση που ζητούσαν τα στελέχη του Ανοιχτού Καναλιού προεξάρχοντος του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του σταθμού, Γιάννη Λάτσιου, από την ιδιοκτησία του Open, η οποία τώρα αναμένει αυτή η νέα προσπάθεια να αποδώσει καρπούς. 

Ο ενημερωτικός τομέας ενισχύθηκε σημαντικά (Καμπουράκης, Στάθης, Στραβελάκης, Νιφλής, Φώσκολου, Σιαδήμας) με μεταγραφές από το άλλα κανάλια, ενώ το ίδιο έγινε και στον τομέα της ψυχαγωγίας κυρίως στο prime time με τρεις σειρές που υπογράφουν ισάριθμοι επιτυχημένοι δημιουργοί ο Μανούσος Μανουσάκης («Κόκκινο Ποτάμι 2») ο Δημήτρης Αποστόλου («Έρωτας φυγάς») και ο Βασίλης Θωμόπουλος («Είμαστε οικογένεια»).

Και στις τρεις σειρές κλείστηκαν πρωταγωνιστικά ονόματα πρώτης γραμμής. Η πρώτη αποτίμηση της πορείας του νέου προγράμματος θα γίνει τον Ιανουάριο του 2023. 

Στόχος αυτή τη στιγμή είναι το κανάλι να καταστεί ανταγωνιστικό και να χτυπήσει τα υπόλοιπα 5 ιδιωτικά καθώς τη σεζόν που τελείωσε η απόσταση από αυτά ήταν μεγάλη, αντίθετα υπήρχαν και μέρες που η ΕΡΤ1 έριχνε το Open από την έκτη στην έβδομη θέση της τελικής κατάταξης στην τηλεθέαση. Πάντως περίοδος χάριτος έχει δοθεί και μπορεί να δοθεί και παράταση, καθώς ανώτατα στελέχη της διοίκησης κατανοούν πως χρειάζεται χρόνος για να ανακάμψει ο σταθμός της Παιανίας.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.