Περκουλίδης: «Βιαστική η αναβολή των αγώνων»

Χρήστος Λιάπης03 Μαρτίου 2020

Ο επικεφαλής της ανανεωτικής κίνησης Χρήστος Περκουλίδης μετά την απόφαση της ΕΠΣΜ να αναβάλλει τους αγώνες του σαββατοκύριακου τονίζει τα εξής: “Ρητά και κατηγορηματικά η ανανεωτική κίνηση δηλώνει πως θεωρεί πρόχειρη και βιαστική όπως πάντα σε τέτοιου είδους θέματα την απόφαση του δσ της ένωσης για την αναβολή των αγώνων το προσεχές σαββατοκύριακο. 

Η απόφαση αυτή φαίνεται ως αντίδραση από πλευράς ΕΠΣΜ σ όλα τα σωματεία της Ενωσης για τα γεγονότα που έχουν δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα σε βάρος των διαιτητών. Δεν αναρωτήθηκε όμως γιατί έφτασε εδώ η κατάσταση και συστηματικά έδειχνε και δείχνει αδιάφορη για την θέση των σωματείων σε αποφάσεις που αφορούν τέτοιου είδους περιστατικά. Ο ρόλος της είναι να προστατεύει και να δημιουργεί της προϋποθέσεις για ένα καθαρό και δίκαιο πρωτάθλημα και όχι να “χτίζει” αντίπαλα στρατόπεδα. 

Είμαστε σύμφωνοι ότι δεν πρέπει να υπάρχει χρήση βίας στο γήπεδο για κανένα λόγο και για κανένα σφύριγμα σωστό ή λάθος. Όμως και το να φταίνε πάντα μόνο τα σωματεία και οι παράγοντες και αυτό είναι άδικο. Ειδικά όταν ξέρουμε ότι με ένα λάθος σφύριγμα μπορεί να χαθούν οι αγώνες και ο ιδρώτας μιας ολόκληρης σαιζόν. Η άποψη μας είναι ότι αυτή η απόφαση ίσα ίσα διαμορφώνει κλίμα μίσους ανάμεσα στα σωματεία και στον σύνδεσμο διαιτητών”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.